Hoşgeldin Misafir

Ioncube Decode Hizmeti (35 TL) (Ücretsiz Deneme)

muhammed111

2 Eki 2020
567 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar sayın -TurkHacks- halkı,-

S: Hangi sürümlerin kırımı yapılır?-
C: PHP 7.x & 5.x 10x-

S: Ücretsiz deneme nasıl olacak?-
C: Ücretsiz deneme talep ettiğinizde attığınız dosyanın sadece yarısının kırılma işlemi yapılır, ücret ödendikten sonra ise geri kalan kısmı kırılıp teslim edilir.-

S: E ben kırdırmak yerine lisans kodu istiyorum. Ek ücret öder miyim?-
C: Herhangi bir ek ücrete gerek yoktur. Tüm işlemler tek fiyattır.-

iletişim-
Telegram: t.me/rex922-

muhammed111

2 Eki 2020
567 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

DevilDeep

27 Tem 2019
387 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bak Arkadaş Oraya Bir Konu Açmışsın Ve Dosya Ücreti Yazmışsın, Decode Ederim Demişsin Yarıya Kadar Decode Et İnanayım Gerçek Olduğuna!
Seni Ne İlgilendirir Ne Scripti Olduğu O Beni İlgilendiriyor. Sen Decode Edeceksin Ücretin Ne İse Alacaksın.

muhammed111

2 Eki 2020
567 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DevilDeep' Alıntı:
Bak Arkadaş Oraya Bir Konu Açmışsın Ve Dosya Ücreti Yazmışsın, Decode Ederim Demişsin Yarıya Kadar Decode Et İnanayım Gerçek Olduğuna!
Seni Ne İlgilendirir Ne Scripti Olduğu O Beni İlgilendiriyor. Sen Decode Edeceksin Ücretin Ne İse Alacaksın.

tamam telegram whatsapp varmı

Akura

19 Şub 2019
362 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
muhammed111' Alıntı:
DevilDeep' Alıntı:

tamam telegram whatsapp varmı

Kardeş, bir kendini tanıt sen ilk önce forumda, bir sağı solu incele. Kim kimdir necidir. Forum kurallarını oku vs.

Burası satış sitesi değil. İllaki satış ta yaparsın ama bi yerini bil bakalım. daha 1 yıl olmamış foruma kayıt olduğun.
Ayrıca hiç bir şekilde güven vermiyorsun.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Akura' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Akura' Alıntı:
@DeepImpact 1 yıldan az süreli üyeliklerin satış yapmasını engeller misiniz?

Bu konuyu her yönü ile değerlendirip çaresine bakalım dost.

Forumu biraz daha bu konuda güvenilir hale getirmek lazım diye düşünüyorum. İlgin için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim ilgin için ama bizim konseptimize sahip ortamlarda illa ki artniyetli kişiler çıkıyor işte ne yaparsın. Geliştirmemiz gereken çok alan var.