İoncube Decode Scripleri Kısıtlı Süre ile Ful Hale Getirilir bu konu altında decode edilecek scriptin ioncube li dosyasını değil scriptin tamamını yüklemeniz halinde decode yapabilirim iyi forumlar
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Dosya komple attıysanız bekleyin hocam akşam kırıp atacağızMerhaba hocam, zahmet olmazsa bu dosyaları decode edebilir misiniz?
Kırılacak dosya isimleri: ot-loader.php
Kırılacak dosya isimleri: : /admin klasöründe index.php, theme.pages.php, theme-admin.php,
theme-options.php
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Elinize emeğinize sağlık. Dosyayı tam olarak ilettim hocam. Yazılımlar biraz eski, yanılmıyorsam PHP 5.6 kullanıyorlar. Kolay gelsin.Dosya komple attıysanız bekleyin hocam akşam kırıp atacağız
Aktiflik
Seviye
Deneyim
demo atarmısın scriptinElinize emeğinize sağlık. Dosyayı tam olarak ilettim hocam. Yazılımlar biraz eski, yanılmıyorsam PHP 5.6 kullanıyorlar. Kolay gelsin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Demoları mevcut değil maalesef.demo atarmısın scriptin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Tamamdır hocam @horozkentli aktif olsun iletişime geçerim kırar dosyayı atar bana ben lisansını iptal ederim foruma paylaşırım hocamDemoları mevcut değil maalesef.
belirttiğiniz ot-loader dosyası açık ioncubeli değil tüm dosyalar açık sadece blog scriptinin fonksionu şifreliymiş decodesi tamamlandıDosya komple attıysanız bekleyin hocam akşam kırıp atacağız
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba hocam, ot-loader.php dosyasından 2 tane var; birisi şifreli, diğeri şifresiz. Dosya yolu: assets/theme-mode/ot-loader.php. Şifreli verdiğim dosya yolundaki diğer dosyalar da IonCube şifreli.belirttiğiniz ot-loader dosyası açık ioncubeli değil tüm dosyalar açık sadece blog scriptinin fonksionu şifreliymiş decodesi tamamlandı
Gerekli lisans kaldırma işini Lucien halleder
Merhaba hocam,@noriyrcaqe sıkıntılı sanırım 500 hatası veriyordu