Hoşgeldin Misafir

İoncube Decoder V10 istek

angelizmir35

22 Nis 2019
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar merhaba elinde ioncube decoder v10 php 5.6 ve üzeri olan varsa sitede paylaşabilirmi mümkünse ? 
uzun süredir arıyorum fakat bulamadım elinde olan varsa ve paylaşırsa sitedeki herkez faydalanmış olur.. paylaşacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
memobeyle' Alıntı:
Paylaşacaklarını sanmıyorum, parayla hizmet vermek varken yardım etmezler diye düşünüyorum..

merhaba isteğiniz gerekli kişiler tarafından görülldükten sonra istediğiniz şey internette en temiz ve son sürüm olarak bulunduğu zaman paylaşılacaktır

@memobeyle kardeşim bu kişi elite üyedir hangi scripti  isterse ücretsiz isteyebilir. ücret ödemesine gerek yok

gerekli kişiler internette varsa istediği şey scripti en temiz ve son sürümünü bulmak için çalışırlar elite üyelerin bundan kuşkusu olmasın

@nasyonel @turkcoder @DeepiMpaCt @Scorpiol @CyberHost @CipHer @horozkentli @JottA @ThePredator @Warezci

lütfen arkadaşımızın konusuyla ilgilenirmisiniz

angelizmir35

22 Nis 2019
168 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar benim istediğim yazılım para kazanmak amaçı ile değil elimde olan ioncubeli dosyaların şifrelerini kaldırıp tasarımların üzerinde değişiklik yapmaktır. bir çok yerde para ile satıldıgını bende biliyorum. bir siteden satın almak sorun değil ancak güvenilirliği sorun malum size ioncube v10 diye sattıkları yazılım ioncube v8.3 veya 8.4 gelirse satıcıya beni kandırdın desende parayı ödedikten sonra bir anlamı kalmaz.

editoor

19 Eki 2017
312 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
angelizmir35
arkadaşlar benim istediğim yazılım para kazanmak amaçı ile değil elimde olan ioncubeli dosyaların şifrelerini kaldırıp tasarımların üzerinde değişiklik yapmaktır. bir çok yerde para ile satıldıgını bende biliyorum. bir siteden satın almak sorun değil ancak güvenilirliği sorun malum size ioncube v10 diye sattıkları yazılım ioncube v8.3 veya 8.4 gelirse satıcıya beni kandırdın desende parayı ödedikten sonra bir anlamı kalmaz.

dosya yok otomatık sunucu ustunden kırıyorlar oncekı program vs yok otomatık site ustunden olsa nette yayılması olurdu