sharek_team
- 11 Ara 2019
- 997 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
arkadaşlar elimde 1 sitenin anasayfasının decode edilmesi gerekmektedir bana yardımcı olabilicek birisi varmı acaba
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sharek_team' Alıntı:QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
yanlış anlamayın ücretli olduktan sonra zaten herkese yaptırabilirim amacım yardım almak kısacası parası olan burda olmaz değil mi![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:sharek_team' Alıntı:QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
yanlış anlamayın ücretli olduktan sonra zaten herkese yaptırabilirim amacım yardım almak kısacası parası olan burda olmaz değil mi![]()
Burda kimse hayır işide yapmıyo script olarak atarsan kıran çıkar ancak
sharek_team' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:sharek_team' Alıntı:QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
script burada var zaten ben buradan indirdim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
ths den indirdiğim dernek belediye v6 scripti kodlamalarda değişiklik yapılması gerekiyor ama şifreli olduğu için müdahale edemiyoruz yardımcı olabilir iseniz çok sevinirimQDown' Alıntı:sharek_team' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:sharek_team' Alıntı:QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
Evet kimse hayır yapmıyor sayın yetkili çok haklı,
ama yardımcıda oluruz ths ye faydalı olan üyelere tabiki hangi sc gösterirseniz bakalım kıralım.
QDown' Alıntı:sharek_team' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:sharek_team' Alıntı:QDown' Alıntı:Uygun ücrete kırabilirim
Evet kimse hayır yapmıyor sayın yetkili çok haklı,
ama yardımcıda oluruz ths ye faydalı olan üyelere tabiki hangi sc gösterirseniz bakalım kıralım.