Hoşgeldin Misafir

ionCube Hertürlü Şifrelenmiş Dosya % 100 Olrak Kırılır

madyavuz

4 Haz 2019
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ionCube Dosyalarınız % 100 Kırılır Hatasız öyle Site uzerınden kırılan dosyalar işinizi görmez biz 10 20 dolara mıletın kırdıgı turle aynı sekılde kırıyoruz

ssarihan53

7 Nis 2019
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

madyavuz

4 Haz 2019
60 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
teo444' Alıntı:
Burdan tamamı var hocam. ust.php SSLust.php ve menu.php dosyaları kırarsan sevinirim

dedıgınden harıc 20 ye yakın dosya kapalı sanırım detaylı ıncelemedınız sc yı  yenetim/yontemlar.php  yonetim/upload.php yonetim/topluresim.php gibi bircok dosya kapalı 20 den fazla gördügüm kadarıyla genel 2 3 kapalı dosyalı olan sc lerı paylasmanızı onerırım butur cok kapalı dosyalarda hata oranı cok calısmasıda sıkıntı olur

teo444

13 Nis 2019
43 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
madyavuz' Alıntı:
teo444' Alıntı:
Burdan tamamı var hocam. ust.php SSLust.php ve menu.php dosyaları kırarsan sevinirim

dedıgınden harıc 20 ye yakın dosya kapalı sanırım detaylı ıncelemedınız sc yı  yenetim/yontemlar.php  yonetim/upload.php yonetim/topluresim.php gibi bircok dosya kapalı 20 den fazla gördügüm kadarıyla genel 2 3 kapalı dosyalı olan sc lerı paylasmanızı onerırım butur cok kapalı dosyalarda hata oranı cok calısmasıda sıkıntı olur

ben zaten sana kırılmasını istediğim dosyaların ismini verdim hocam. sistem bu haliylede çalışıyor sadece düzenleme yapacağım yerleri halletmek istedim