Hoşgeldin Misafir

İoncube paylaşımı

elmakurdutr

24 Eki 2017
617 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar merhabalar. Ioncube li dosyaların kırılması konusunda son dönemlerde çokça sorunlar yaşanıyor. Kırım yapan siteler genelde ücretli ve sayfa başına ücret ödeme yöntemi ile sömürme peşinde. Birkaç yazılım vardı onlarda 5.6 sonrası için malesef çaresiz kalıyor. Elinde ioncube 13 dahil decoder işlemi yapabilen yazılım varsa rica ediyorum lütfen paylaşalım. Sitemiz bu decoder ve paylaşımlar ile dahada büyüyecek ve malum çakallar fahiş fiyatlara halkımı kazıklayamayacak.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar merhabalar. Ioncube li dosyaların kırılması konusunda son dönemlerde çokça sorunlar yaşanıyor. Kırım yapan siteler genelde ücretli ve sayfa başına ücret ödeme yöntemi ile sömürme peşinde. Birkaç yazılım vardı onlarda 5.6 sonrası için malesef çaresiz kalıyor. Elinde ioncube 13 dahil decoder işlemi yapabilen yazılım varsa rica ediyorum lütfen paylaşalım. Sitemiz bu decoder ve paylaşımlar ile dahada büyüyecek ve malum çakallar fahiş fiyatlara halkımı kazıklayamayacak.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

elmakurdutr

24 Eki 2017
617 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam elimde ücretli alınan 4-5 script mevcut. Dahada düşeceğe benziyor böyle olunca lisanslarını decode edrek paylaşım yapmak istiyordum lakim çok araştırdım. İoncube 12-13 ü kırabilen sadece ücretli siteler var onlarda tek sayfa kırıyor. Varsa elinde decoder yazılımı olan paylaşırsa faydası olur.

KlasPlas

İstanbul
11 Eki 2023
2,551 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hocam elimde ücretli alınan 4-5 script mevcut. Dahada düşeceğe benziyor böyle olunca lisanslarını decode edrek paylaşım yapmak istiyordum lakim çok araştırdım. İoncube 12-13 ü kırabilen sadece ücretli siteler var onlarda tek sayfa kırıyor. Varsa elinde decoder yazılımı olan paylaşırsa faydası olur.
anladım kardeşim hangi scriptler onlar sir gibi saklamana gerek yok çözüm olursa zaten soylerim