İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Son düzenleme:
|
Hocam eline sağlık ben kullanamadım daha doğrusu kısıtlı tam erişim olmuyor bunda oluyor mu bakayımiOS cihazlar için termux alternatifidir, çoğu şeyi yapabilirsiniz.![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tabi iOS işletim sisteminin mimarisinden dolayı tam erişim yok, ama yine de iş görüyorDediğim gibi kısıtlı hocam eline sağlık yine de![]()
Jailbreak yaparsan bu uygulamayı kullanman gerekmez büyük ihtimal ama önermem jailbreak.Jailbreak ile root yetkisi alabilirmiyiz
Kullanmadığım xr var bitane çekmecede duruyor ona atarımJailbreak yaparsan bu uygulamayı kullanman gerekmez büyük ihtimal ama önermem jailbreak.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürleriOS cihazlar için termux alternatifidir, çoğu şeyi yapabilirsiniz.![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Uygulama alpine altyapısı kullanıyor, root yetkisi de yok. Ne kadar güvenli bilemem ana termuxtan güvenli olduğunu düşünüyorum.Guvenlik sebebi ile ios kullaniyor iseniz; bu tip uygulamalara bulasmanizi tavsiye etmem.
Evet yapabilirsin ancak jb tavsiye etmem ben en son 4s te kullandım sonra hiç kullanmadımJailbreak ile root yetkisi alabilirmiyiz
Termuxtan çok çok güvenli hack işleri çok kısıtlı oluyorUygulama alpine altyapısı kullanıyor, root yetkisi de yok. Ne kadar güvenli bilemem ana termuxtan güvenli olduğunu düşünüyorum.![]()
Ben az önce sqlmap ile bi db aldımTermuxtan çok çok güvenli hack işleri çok kısıtlı oluyor
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim