Hoşgeldin Misafir

ip adresim öğrenildi yardım

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
msamlioglu' Alıntı:
ip logger ile
instagrama sürekli giriş oluyor 2 adımlı doğrulama koyduğum halde yeni giriş oldu

ip adresim ile telefonu yönetebilirmi buna karşın ne yapabilirim?

egerki telefonuna bir dosya indirdiyse o dosyada trojan falan varsa fena seyler olur
ama ip se benim bildiğim bir sıkıntı olmaz cunku telefonun sadece bir tane ip adresi yok

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiçbirşey yapmasan bile ip adresi 24 saatte bir değişir(normal modem), mobil ağda daha sık değişir. Telefonunda server olmasın yeter. (Abuk sabuk birşey açma.)

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konunun ip adresi ile alakası olduğunu sanmıyorum. günümüzde en kolay erişebilecek bilgilerden biri ip adresidir ayrıca, dinamik ip atandığı için evde kullandığın modeme sürekli değişir zaten ip. yüksek ihtimal ile herhangi bir uygulamaya çerezlerini okuması için izin verdin ve instagram oturumuna ait çerezlerde buna dahil. tarayıcı üzerinde, bazı eklentiler kullanarak bu çerezi ekleyip şifre veya doğrulama olmaksızın oturum açabilirler. facebook reklam hesapları kapandığında, bizde bu cookiler ile mecbur kaldığımızda hesaplarına girip reklam hesabı oluşturmak için kullanıyorduk oradan biliyorum.