Hoşgeldin Misafir

İP HK.

ZıpLayanPırasa

10 Ağu 2021
209 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar İP tracer doğru ip gösteriyor mu ? Kendi ip adresimi girdim izmir Gösteriyo ama ben şuanda aydındayım.
Doğru ip adresi bulmak için ne yapabilirim. Forumda bi abi anlatmış onun dediklerini uyguladımda.

ip logger'den link alıp baskasına atmıs sonra ip tracer'den doğrulunu test etmiş ve sonuca ulaşmış aynı işlemleri yapmama rağmen yanlış yeri gösteriyor.

latenori

20 Ağu 2021
27 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
public servislerden tam konumu göremezsin. Bu tür servisler internet servis sağlayıcın neredeyse onu gösterir. ek olarak posta kodu, tarayıcı, user-agent vb. genel bilgiler. daha kapsamlı bilgi iss'lerden istenerek bulunur

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çeşitli yönlendirme noktaları var onları adım adım gösteren bir tracer komutu var örneğin önce firewall ipsini gösterir sonra ondan yönlenen asıl ip adresini

ZıpLayanPırasa

10 Ağu 2021
209 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konunun aslı arkadasımın nisanlısı ile yasadığı problem. Fake bi hesaptan arkadasıma video gelmiş videodada pek iyi şeyler yok. Kızda yemin ediyoms ben değilim diye. Annesi babasıda biraz dine düşkün olduğu için hemen inanmışlar sonuçta yemin ediyo kız diyip bu sefer çocuga baskı yapıyolarmış herşey tersine dönmüş anlaşılan ona yardım etmeye çalışıyomda zor sanrım :)

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ZıpLayanPırasa' Alıntı:
konunun aslı arkadasımın nisanlısı ile yasadığı problem. Fake bi hesaptan arkadasıma video gelmiş videodada pek iyi şeyler yok. Kızda yemin ediyoms ben değilim diye. Annesi babasıda biraz dine düşkün olduğu için hemen inanmışlar sonuçta yemin ediyo kız diyip bu sefer çocuga baskı yapıyolarmış herşey tersine dönmüş anlaşılan ona yardım etmeye çalışıyomda zor sanrım :)

@reisci türbanlı bacına iftira atmışlar gel hele yardım et

Şaka bir yana en çok yemin eden en çok yalan söyleyendir. Sürekli vallahi billahi rabbim şahit vs diyen %90 yalancıdır. He bu arada dinci ailelerin kızları daha beter oluyor.

ZıpLayanPırasa

10 Ağu 2021
209 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
ZıpLayanPırasa' Alıntı:

@reisci türbanlı bacına iftira atmışlar gel hele yardım et

Şaka bir yana en çok yemin eden en çok yalan söyleyendir. Sürekli vallahi billahi rabbim şahit vs diyen %90 yalancıdır. He bu arada dinci ailelerin kızları daha beter oluyor.

valla usta onu bilmiyomda şimdi çocuk haklıyken ailesi kızı haklı buluyo. Eski kafalılar sanırım. çocuk nişanı bozmak istiyoms aileside yemn etti daha ne üsteliyon artık bilgisayrda herşeyi yapıyolar diyoms falan. Montaj falan olsa zaten belli olur illaki de değildir diye tahmin ediyom ailesi durmadan sorup duruyo montajmıdır acaba diyede görmedende bişey diyemem. Göndermeyede çekiniyolar sadece ortada bi insta var onu bul diyolar bana