Hoşgeldin Misafir

iphone imei changer . 2025 source

xsoftwareman

15 Şub 2020
413 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar sourceye ara vermek zorunda kaldim devam etmek isteyenler için acik kaynak kodlarini buraya birakiyorum. iş yogunlugundan dolayı ilgilenmedim. malum iphoneler kapanmaza zamaninda suan degerlendirmek isteyen olabilir.

görüntü güncel : 18.09.2025.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İşe yaramayan veya yasa dışı IMEI değişimi araçlarından uzak durun. Bu tür yazılımlar yasa dışı ve cihazınızın garanti ve güvenliğini tehlikeye atar. Yasal yollarla cihazınızı çözümleyin veya yetkili servisten destek alın.

cengizkayran

1 Kas 2017
745 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu şimdi iphone imeil mi atıyor ? :D sen bunu becerdiyesen apple sana büyük para verir ama sanmıyorum böyle bişey olacağına andoid cihaz mı bu :D iphone hiçbir zaman imeil yazdıramıcaksınız.

xsoftwareman

15 Şub 2020
413 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
bu şimdi iphone imeil mi atıyor ? :D sen bunu becerdiyesen apple sana büyük para verir ama sanmıyorum böyle bişey olacağına andoid cihaz mı bu :D iphone hiçbir zaman imeil yazdıramıcaksınız.
yazılım olarak hersey mumkun dostum. sen bu tarz işlere girmeden yol yakinken birak. bu tarz işlere merak salma

xsoftwareman

15 Şub 2020
413 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
  1. CMD'yi aç - Windows tuşu + R basıp "cmd" yaz ve Enter'a bas
örnek : 1 komut : cd C:\Users\acer\Desktop\advanced_imei_tool kendi klasörünü yaz.
2komut : pip install -r requirements.txt4
3 komut : python main.py

aysegulkacmaz

16 Mar 2024
121 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
merhabalar sourceye ara vermek zorunda kaldim devam etmek isteyenler için acik kaynak kodlarini buraya birakiyorum. iş yogunlugundan dolayı ilgilenmedim. malum iphoneler kapanmaza zamaninda suan degerlendirmek isteyen olabilir.

görüntü güncel : 18.09.2025.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler