Hoşgeldin Misafir

IQ LESS takım

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Önüne geçen takım kurar hale gelmiş adamların küçücük bilgisi olmasına rağmen takım kurup hack yapıyoruz diyerek upload vurmaları birde keşke kendi bir şeyler yapıp upload vursa yıllardır kullanılan artık herkesin index attığı bir upload dorkuyla hack yapıyoruz diyip onun mirror kaydını alıp paylaşıyorlar...
Bak kanka orayı bende upload bastım artık bir hackerım dimi ?

mine ::: http://quiltsetc.ca/uploadfile/file/20200411/20200411185200_62503.html

IQ ları o kdr düşük ki index'e <meta charset="utf-8"/> ekleyememişler ::D Türkçe karakter sorunu var

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunların babası var mehmet ismail telli oda yerli ve milli üstelik amerikan uçak gemisi hackliyor. Vallahi şu vatan millet sakarya hack diye takılan sığırlar yüzünden bizim forumdan bile soğuyorum hatta bi ara logodan kurtu çıkarıp karga koyma fikrim vardı ama @DeepiMpaCt ikna olmadı :D

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Bunların babası var mehmet ismail telli oda yerli ve milli üstelik amerikan uçak gemisi hackliyor. Vallahi şu vatan millet sakarya hack diye takılan sığırlar yüzünden bizim forumdan bile soğuyorum hatta bi ara logodan kurtu çıkarıp karga koyma fikrim vardı ama @DeepiMpaCt ikna olmadı :D

o herifin bende telefon numarası var :D çok sevdiğim bi abim vermişti.

WebciAdam' Alıntı:
Sızlerı kınıyorum neden bebeklerın şekerlerini ellerinden alıyırsunuz şiddetle kınandınız :D

normalde böyle insanlarla uğraşmam ama bunu vatan millet adı altında yapınca kıl oluyorum.

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Varxas39' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:
Sızlerı kınıyorum neden bebeklerın şekerlerini ellerinden alıyırsunuz şiddetle kınandınız :D

normalde böyle insanlarla uğraşmam ama bunu vatan millet adı altında yapınca kıl oluyorum.

Numarayı atsana bana

Varxas39

4 Nis 2020
68 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Varxas39' Alıntı:
JQTR1' Alıntı:

WebciAdam' Alıntı:

Numarayı atsana bana

discord hesabın var mı ? 
varsa ekle : -root404roman#5826---