|
NasyoneL' Alıntı:S.a arkadaşlar irc sohbet sitesi veya kanalı büyütme için yöntem bilen arkadaşlar özellikle irc konusunda sohbet sitesi konusuna tecrübesi olan arkadaşlar @SynaX tecübelerini aktarırsa sevinirim
efeshell' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:S.a arkadaşlar irc sohbet sitesi veya kanalı büyütme için yöntem bilen arkadaşlar özellikle irc konusunda sohbet sitesi konusuna tecrübesi olan arkadaşlar @SynaX tecübelerini aktarırsa sevinirim
Hocam önceden IRC yaygın olduğu zamanlar mIRC Script reklamı (Google Adwords) yaparak kullanıcı sağlanabiliyordu veya web user sağlamak içinde örneğin sohbet odaları, chat siteleri, cinsel sohbet, dini sohbet vb, gibi bir çok kelimede sitelerini googleda üst sıralara çıkartarak büyütülebiliyordu. Fakat artık IRC sohbet platformları tamamen bitme noktasına geldi.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
efeshell' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:S.a arkadaşlar irc sohbet sitesi veya kanalı büyütme için yöntem bilen arkadaşlar özellikle irc konusunda sohbet sitesi konusuna tecrübesi olan arkadaşlar @SynaX tecübelerini aktarırsa sevinirim
Hocam önceden IRC yaygın olduğu zamanlar mIRC Script reklamı (Google Adwords) yaparak kullanıcı sağlanabiliyordu veya web user sağlamak içinde örneğin sohbet odaları, chat siteleri, cinsel sohbet, dini sohbet vb, gibi bir çok kelimede sitelerini googleda üst sıralara çıkartarak büyütülebiliyordu. Fakat artık IRC sohbet platformları tamamen bitme noktasına geldi.
SynaX' Alıntı:efeshell' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:S.a arkadaşlar irc sohbet sitesi veya kanalı büyütme için yöntem bilen arkadaşlar özellikle irc konusunda sohbet sitesi konusuna tecrübesi olan arkadaşlar @SynaX tecübelerini aktarırsa sevinirim
Evet @efeshell dediğiniz gibi artık IRCd eskisi kadar revaçta değil çünkü sosyal medya platformu çıktı çıkalı eskisi gibi IRCd sunucularına girişler azaldı birde her önüne gelen Ircd açmaya kalkınca ortalık zıvanadan çıktı açıkçası iyi bir ircd e sahip olmak için de çok iyi bir AR-GE ekibi ve Google reklamlarına ihtiyaç vardır.
efeshell' Alıntı:Aslında TurkHacks ailesi olarak bir IRC Sunucusu açılsa hiç fena olmazdı![]()
efeshell' Alıntı:
Aktiflik
Seviye
Deneyim
SynaX' Alıntı:efeshell' Alıntı:
Aynen dostum kurulum herşey bana ait önemli olan hosting sponsoru![]()
NasyoneL' Alıntı:SynaX' Alıntı:efeshell' Alıntı:
Aynen dostum kurulum herşey bana ait önemli olan hosting sponsoru![]()
Adminlerde vardı sohbet sitesi de aktif değil el ele vermek lazım bide kitle site kitlesi mi olacak ne olacak proje ne