Hoşgeldin Misafir

IRCd - Web Istatistik

Enyalios

21 Eki 2020
873 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, IRCd ve web kullanıcılari ayirt etmek icin bir arkadas rica etmişti bende böyle birşey yazdim, bende paylasmak istedim, arkadasa sorup oda izin verdi, ins işinize yarar, Hayırlı IF'ler.--

Kullanım:--

/rapor-- (belirtilen güne ait bilgileri verir)--
/rapor gun 10-- (yapildiginda belirtilen gun'e ait her ayin ve yilin o tarihindeki verisini gösterir.)--
/rapor ay 10-- (belirtilen ay'ın , her senedeki giris bilgisini verir.)--
/rapor yil 2019-- (belirtilen yilin genel bilgisini verir.)--

Duzenleme:-- belirtilen web ve mobil girislerine aralarında bosluk bırakarak bilgilerini belirtilmesi gerekir, --hub' olanlar ise web.mesgul.net-- gibi isim belirtmesi gerekir.--
Muaf port ekleyebilirsiniz, web ve mobil port giris eklenmeyen hepsi IRCd giris olarak sayima ekler.--

NOT:-- Cod gelisime acıktır, ben sadece caliştirma ve islev kısmını yaptim, daha detayli veya daha--
degişik sekillerlede düzenleme yapilabilir.--

EWXLoQ.png
--

Kod:
;Web ve mobil port girisleri
alias webport return 7033 7040 web.mesgul.net

;Muaf port girisleri.
alias muafport return Port1 Port2

on *:snotice:*connecting*: {
  if $istok($muafport,$rgml($1-).port,32) { return }
  var %giris $iif($istok($webport,$rgml($1-).port,32),web,irc), %tarih $+($date,-,%giris)
  if $read(tarih.63,w,$+(%tarih,$chr(32),*)) { var %v1 $token($v1,2,32), %readn $readn | write $+(-dl,%readn) tarih.63 }
  write tarih.63 %tarih $iif(%v1,$calc($v1 +1),1)
}
alias rapor {
  if $1 && $2 { echo -ae  $upper($1) Raporlama yapiliyor. }
  var %x 1
  while $read(tarih.63,%x) { var %v1 $token($v1,1,32), %data $token($v1,2,32), %tarih $token(%v1,1,$asc(-)), %giris $token(%v1,2,$asc(-)) 
    var %gun $token(%tarih,1,$asc(/)), %ay $token(%tarih,2,$asc(/)), %yil $token(%tarih,3,$asc(/)), %suanay $token($date,2,$asc(/))
    if $1 == gun && $2 == %gun { echo -a ** %tarih - %giris - %data }
    if $1 == ay && $2 == %ay { echo -a ** %tarih - %giris - %data }
    if $1 == yil && $2 == %yil { echo -a ** %tarih - %giris - %data }
    if !$1 && $date == %tarih { echo -a ** %tarih - %giris - %data }
    inc %x
  }
  echo -a -
}
alias rgml {
  if $prop = id { if $regex($1-,/\S+\s\x28(\S+)\@\S+\x29/gi) { return $regml(1) } }
  if $prop = port { if $regex(x,$1-,/(on\sport|connecting\sat)\s(.*?)\:/i) { return $regml(x,2) } }
}