Hoşgeldin Misafir

İsimtescil > .com ve .net 3.53$

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
İsimtescil domain sorgulamada log tutuyor, düşürdüğünüz güzel domain 5 dakikaya reglendiğinde şaşırmayın...

Yıllardır hep bu sorunla karşılaştım zaten :) Ne zaman güzel bir domain bulsam isimtescil'den sorguluyordum, tam siteyi gidip başka firmadan kayıt edeceğim anda domainin kayıt edildiğini gördüm, Whois Bilgileri baktığımda isimtescil kendisi kayıt etmiş :)

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ThePredator' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
İsimtescil domain sorgulamada log tutuyor, düşürdüğünüz güzel domain 5 dakikaya reglendiğinde şaşırmayın...

Yıllardır hep bu sorunla karşılaştım zaten :) Ne zaman güzel bir domain bulsam isimtescil'den sorguluyordum, tam siteyi gidip başka firmadan kayıt edeceğim anda domainin kayıt edildiğini gördüm, Whois Bilgileri baktığımda isimtescil kendisi kayıt etmiş :)

Hack aleminin loglu shellcileri gibi. :)

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
ThePredator' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Hack aleminin loglu shellcileri gibi. :)

Aynen öyle gerçekten :)