|
TesekkurlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İnceleyelim hocamNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sağolNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürTşklerr
eyvallahNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
ThanksNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
EyvallahNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
emeğine sağlıkNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
değişikmişNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.