|
teşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
TeşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bakalımNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
cansınnNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
TeşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Çok iyiNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sağolllNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim