|
TeşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
görmek lazımNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
eywNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
BakalimNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
gönderNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
bakalımNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
teşekkürlerNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
rica ederimteşekkürlerrrrrr
Teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler
Eksik kalmayalım bakalım. Teşekkürler
rica ederimEksik kalmayalım bakalım. Teşekkürler
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ok baklimNerdeyse isteğime uygun uygulamarı tek tek arayıp bbulmak için uğraşıyordum. Şimdi bir site buldum ve içinde neredeyse çoğu uygulama siteler mevcut. Sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim