Hoşgeldin Misafir

İspanyol golcü Álvaro Morata Galatasaray'da

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Ben @muhammedycl Lojistik grup adına paylaşılan İspanyol golcü Álvaro Morata Galatasaray'da makalesinde sizi görmekten mutluyum.

İspanyol golcü Álvaro Morata, Galatasaray'a transfer olarak futbol kariyerinde yeni bir sayfa açtı. 32 yaşındaki deneyimli forvet, AC Milan'dan sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı-kırmızılı ekibe katıldı. Anlaşma kapsamında Galatasaray'ın, sezon sonunda 15 milyon euro karşılığında oyuncunun bonservisini alma opsiyonu bulunuyor.

images

Morata, İstanbul'a varışında taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı ve bu ilgi karşısında duygularını dile getirdi: "Daha önce Galatasaray taraftarının videolarını izlemiştim ve onları canlı olarak görmek için büyük bir heyecan duyuyordum. Havalimanında beni karşılayan herkese minnettarım."

Galatasaray, Mauro Icardi'nin sakatlığı nedeniyle forvet hattını güçlendirme arayışına girmiş ve bu doğrultuda Morata'yı kadrosuna katmıştır. İspanyol golcünün, Victor Osimhen ile birlikte etkili bir hücum ikilisi oluşturması bekleniyor.

679d11a7d6359c7241949643.jpg

Morata'nın transferi, Galatasaray'ın Süper Lig ve Avrupa'daki hedeflerine ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Taraftarlar, deneyimli forvetin takıma katılmasıyla birlikte şampiyonluk yolunda daha da güçlendiklerine inanıyor.

Makalemizi okuduğunuz için teşekkür ediyoruz, iyi forumlar dileriz.
Yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayın.

LOJİSTİK TİM SUNDU

9x6vrc1.jpeg

Son düzenleme:

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dzeko demişkten ben şahsen o adamın oyun ve performansını gayet beğeniyorum yaşına göre koşuyor top alıp dağıtıyor ve hala gollerini atıyor.
Görüşünüz mükemmel bir Fenerbahçeli olarak yaşına göre fazlasıyla iş yapıyor tabi yaşından ziyade eksikleri var ama onlarda olacak.

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Keşke bu düşünce de olsa bütün futbolseverler holiganlık ligi bitirmekten başka bir işe yaramıyor bize lazım olan kaliteli bir lig.
Çok doğru aslında önceden furbolda holiganlık daha fazla idi ama kaliteli holiganlık vardı şimdiki kesim cirkeflik yapmak için elinden geleni yapıyor çok yanlış ama gelinen son nokta bu

JrSalazaR

12 Ağu 2024
120 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çok doğru aslında önceden furbolda holiganlık daha fazla idi ama kaliteli holiganlık vardı şimdiki kesim cirkeflik yapmak için elinden geleni yapıyor çok yanlış ama gelinen son nokta bu
Ülkenin her alanın da bir kalite düşüşü var bu çok açık Allah'ın izni ile düzelir. Sizinle de sohbet edip forumlaşmak ayrı bir keyifti teşekkür ederim. :)

muhammedycl

muhammedycl

Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ülkenin her alanın da bir kalite düşüşü var bu çok açık Allah'ın izni ile düzelir. Sizinle de sohbet edip forumlaşmak ayrı bir keyifti teşekkür ederim. :)
Dediğiniz gibi umarım düzelir benim içinde keyifli her daim muhabbet etmek güzeldir yazmak istediğiniz sürece her zaman cevaplarım teşekkür ederim.