Farketmez onlar gerekirse yabancı makamlarla iletişime geçebilir.Savcılığa nasıl vereceğim?Sonuçta yabanci bir site
|
Farketmez onlar gerekirse yabancı makamlarla iletişime geçebilir.Savcılığa nasıl vereceğim?Sonuçta yabanci bir site
Neler yapmam gerekiyor bu konularda bilgi sahibi değilim.Ve konumu okudunuz mu lütfen okumadıysanız okuyun benim durumlarım biraz karışık.Ve şu an param sitenin içinde çekilebilir bakiye de ama onlar beni siteden engelledikleri için çekemiyorum parayı.Carşamnaya kadar benden vergi amacıyla 775 dolar yatirmami istiyorlar.Siteyi hackleyip engelimi kaldırıp bu parayı çekemez miyim?Farketmez onlar gerekirse yabancı makamlarla iletişime geçebilir.
Lütfen sizinle iletişime geçmek istiyorum bana yardımcı olamaz mısınız Allah rızası için çok kötü durumdayım psikolojim falan mahvolduFarketmez onlar gerekirse yabancı makamlarla iletişime geçebilir.
Hocam anlıyorum durumunu ama inan benim yapabileceğim bir şey yok.Lütfen sizinle iletişime geçmek istiyorum bana yardımcı olamaz mısınız Allah rızası için çok kötü durumdayım psikolojim falan mahvoldu
Peki savcılığa falan nasıl başvurmam gerekiyor?Ne gibi deliller sunmam gerekiyor?Hocam anlıyorum durumunu ama inan benim yapabileceğim bir şey yok.
Hocam işte site adresi, dolandırıldığına dair kanıt gibi şeylerPeki savcılığa falan nasıl başvurmam gerekiyor?Ne gibi deliller sunmam gerekiyor?
Peki paramı alabilir miyim gerçekten?Ve e-devlet üzerinden şikayet başvurusunda bulunabilir miyim?Hocam işte site adresi, dolandırıldığına dair kanıt gibi şeyler
Hocam paranızı geri almanız konusu açıkçası zor gözüküyor. E devlet konusunu bilmiyorum araştırmanız daha doğru olurPeki paramı alabilir miyim gerçekten?Ve e-devlet üzerinden şikayet başvurusunda bulunabilir miyim?
Hocam paranızı geri almanız konusu açıkçası zor gözüküyor. E devlet konusunu bilmiyorum araştırmanız daha doğru o
Şu an alacağım para benim sitede para çekme havuzunda ama beni engelledikleri için parayı çekemiyorum.Siteyi hackleyip bu parayı çekme şansım yok mu?Hocam paranızı geri almanız konusu açıkçası zor gözüküyor. E devlet konusunu bilmiyorum araştırmanız daha doğru olur
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam size acı bi tecrübe olmuştur yapcak bişey yok tecrübe edinmiş oldunuz diyelim.Hocam anlıyorum durumunu ama inan benim yapabileceğim bir şey yok.