İstediğiniz Scam sc varsa öneri alabilirim
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
İstediğiniz Scam sc varsa öneri alabilirim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
epin scripti varmi gamesatis gibi ama ilan sistemli olan forumda biri varda o yok hemde bozuk o ilanli ariyomİstediğiniz Scam sc varsa öneri alabilirim
var kardeşim ama yonetıcılere soyle silmesinler konularıGratis var mı
bınance de var gratisdeBinance tr varsa güzel olur hocam böyle üyeliğe giriş sağlandığında kişinin bakiyesi felan gözükücek veya kişiye bakiye ekleyebilicegimiz bir sistem
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bu scripte çok ihtiyacım var değerli vaktinizi bu script için geçirirseniz teşekkür ederim
SCRİPT DEMO
İlginizden ötürü çok teşekkür ederim fakat , istediğim scripti bir çok kişi arıyor ve özellikleri ve görünümü daha güzel.![]()
GitHub - TurKLoJeN/car-rental-aspnet-mvc5: I developed Car Rental website for MVC5
I developed Car Rental website for MVC5 . Contribute to TurKLoJeN/car-rental-aspnet-mvc5 development by creating an account on GitHub.github.com
bir aradaş benzerini yapmıştı belki işine yarar
bro cum ben scam sc dıyorum bırde palastıgım zaman yonetıcıler siliyor@emrecanhe istek demişsin işte geldi paylaşmıyorsun![]()
Önce düzgünce konu açmayı öğreneceksin. Sonra yoneticiler silmez konunu zaten.bro cum ben scam sc dıyorum bırde palastıgım zaman yonetıcıler siliyor
scama izin veriyormusunuzÖnce düzgünce konu açmayı öğreneceksin. Sonra yoneticiler silmez konunu zaten.
Buırası takıldığın diğer forumlara benzemez.
Dosya.co , dosya.tc gibi linkler kullanırsan konun silinir.
A101 datası şu data bu data dersen konun silinir. Burası data panel forumu değil böyle konulara izin yok.
Paylaştığın içeriğin demosu veya görselini koymazsan konun silinir.
Bu uyarılara rağmen devam edersen süresiz uzaklaştırılacaksın!
Aktiflik
Seviye
Deneyim