|
Biraz daha detay veriden hocam konu hakkında ilgilenecek olanlar çıkacaktır.merhaba arkadaşlar bu benim ilk konum istediğiniz herhangi bir site için giriş bilgileri ve mail adresinin şifresini verebilirim konu altına site veya mail bilgisi bırakınız dm den bilgileri gönderebilirim
tabiki hocam onları anladım ama nasıl hangi siteler mesela bluetv gibi film sitelerimi yoksa başka siteler mi onu sormuştum hocamArkadaşın muhtemelen leaked DB var, yani log checker tarzı bir şeyi, istediğiniz siteyi veya mail adresini veriyorsunuz o maile veya o siteye ait size ID şifreleri veriyor. Ne çıkarsa bahtınıza tabi![]()
Şimdi Hocam Herhangi Bir site adresi veriyorsun Ve Loglarda Tarama yapıyor Sonucları Size veriyor sistem butabiki hocam onları anladım ama nasıl hangi siteler mesela bluetv gibi film sitelerimi yoksa başka siteler mi onu sormuştum hocam
Popüler sitelerden birçoğu çıkar loglardan, yani öyle 500-1000 site yok o veritabanlarında milyonlarca siteden loglar var.tabiki hocam onları anladım ama nasıl hangi siteler mesela bluetv gibi film sitelerimi yoksa başka siteler mi onu sormuştum hocam
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
cidden aklına ilk blu tv mi gelditabiki hocam onları anladım ama nasıl hangi siteler mesela bluetv gibi film sitelerimi yoksa başka siteler mi onu sormuştum hocam
[email protected]:Onur52383 ile başlıyor şifresi mesaj olarak iletiyorum
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hocam şimdi siteyi burdanmı verelim yoksa merak ettim açıkcasımerhaba arkadaşlar bu benim ilk konum istediğiniz herhangi bir site için giriş bilgileri ve mail adresinin şifresini verebilirim konu altına site veya mail bilgisi bırakınız dm den bilgileri gönderebilirim
mesaj da atabilirsinhocam şimdi siteyi burdanmı verelim yoksa merak ettim açıkcası
www.superpsx.com:Hitface:Oliver85-123http://pkg.superpsx.com/login/ buradan bir veri var mı elinde?
No such user exists in the system.www.superpsx.com:Hitface:Oliver85-123
www.superpsx.com:sidah1@@456@@@
www.superpsx.com/category/xbox-360 maryus4020:M@742456430a
www.superpsx.com:dohi:dohi&2002
www.superpsx.com/slender-the-arrival-ps3-iso [email protected]:Notyger25072002
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Detay lütfenmerhaba arkadaşlar bu benim ilk konum istediğiniz herhangi bir site için giriş bilgileri ve mail adresinin şifresini verebilirim konu altına site veya mail bilgisi bırakınız dm den bilgileri gönderebilirim