Hoşgeldin Misafir

İsteğim var adminlerden

djmahmutcankaya

13 Nis 2021
155 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, BinanceTR'den gönderebilmem için 2 - 7 gün hesabımın geçmesi gerekiyormuş ve bundan dolayı ileri tarih oluşturuluyor.
Benimle konu başlatabilir iseniz iban bilgisi, kart numaramı sizler ile paylaşabilirim bu sayede benim de tez zamanda vip üyeliğimi aktif etmiş oluruz.
Sadece değerli zamanınızdan 3 dakkikanızı ayırmanızı rica ediyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, BinanceTR'den gönderebilmem için 2 - 7 gün hesabımın geçmesi gerekiyormuş ve bundan dolayı ileri tarih oluşturuluyor.
Benimle konu başlatabilir iseniz iban bilgisi, kart numaramı sizler ile paylaşabilirim bu sayede benim de tez zamanda vip üyeliğimi aktif etmiş oluruz.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Okx - mexc - bybit gibi global bazlı kripto firmalarından aynı saat yükleme yapıp gönderim yapabilirsiniz? BinanceTR şart değil.