Hoşgeldin Misafir

Öneri İstek yazılım.

Forum hakkında öneriler

K3RR4R

K3RR4R

TIM Lideri
Himalaylar
22 May 2024
116 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleykum cümleten.
Geçen sefer forumu açıp 1 kaç saat düşüne-düşüne forumu seyr ettim. Sonunda bir karara vardım. "Biz bir hacker forumuyuz". Kendimiz neden ihtiyacımız olan yazılım ve aletleri üretmiyoruz? Yeteneksimiyiz? Hayır!
Şimdi...
Ailemizin hızlıca irelilemesi ve ihtiyaç duyduğumuz yazılımların ve hack tool'larının kendimiz tarafından kodlanarak kendimize özel bir repo oluşturmaya karar verdim. Şimdilik kişisel github hesabımdan irelilemeyi düşünüyorum amma gelecekde Linux dağıtımlarını hedef alan bir repo kurmayı pilanlıyorum (neden olmasın? Acizmiyiz? Hayır!).
Bu süreç düşündüğünüz kadar zorlu diyil. Zorlu olan tek şey "bu bana göre size hiç bir şey kazandırmayan warez'den başınızı kaldırın ve fikir üretin". Tabi bu lafım her kese ait diyil. Amma foruma ne zaman bakıyorum, her zaman Warez, warez kurulum hata, lisans kırılmışmı ve sair gibi mevzular konuşuluyor.
Kısacasız sizden oturun benimle birlikde kod yazın demiyorum. Bu zaten Ar-Ge işi aslında. Tabii bizimle birlikde kod yazmak isteyen olursa, eyvallah seve-seve kabul ederiz.
Hedefimiz, kendimize özel hack tool'ları (şuan için) kodlamaktır. Gelecek için tabi daha güzel projeler düşündük.
Yakında (bu hafta içinde) THS Green Team çalışmaları için kodladığm "SurfİP" yazılımını (tool'unu) duyurucağız. Logosu bile hazır :D logo Logo için tıkla

Sizden ricam ve isteğim...
Gelecek çalışmalarımızın daha faydalı olması için lütfen bu konu altına en çok gerek duyulan tool ve ya hack yazılımı fikirlerinizi paylaşınız. Genişce izah ediniz, nelerin, hangi özelliklerin olması daha iyi olur ve saire.
Fikirlerinizin baz alarak yapılacak yazılımlarda sizin adınız copyright'da geçecekdir. Örn : idea by @Kaan

Bence fikrimi açık ve net şekilde izah ettim. Saygı ve selametle

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun Aleykum cümleten.
Geçen sefer forumu açıp 1 kaç saat düşüne-düşüne forumu seyr ettim. Sonunda bir karara vardım. "Biz bir hacker forumuyuz". Kendimiz neden ihtiyacımız olan yazılım ve aletleri üretmiyoruz? Yeteneksimiyiz? Hayır!
Şimdi...
Ailemizin hızlıca irelilemesi ve ihtiyaç duyduğumuz yazılımların ve hack tool'larının kendimiz tarafından kodlanarak kendimize özel bir repo oluşturmaya karar verdim. Şimdilik kişisel github hesabımdan irelilemeyi düşünüyorum amma gelecekde Linux dağıtımlarını hedef alan bir repo kurmayı pilanlıyorum (neden olmasın? Acızmiyiz? Hayır!).
Bu süreç düşündüğünüz kadar zorlu diyil. Zorlu olan tek şey "bu bana göre size hiç bir şey kazandırmayan warez'den başınızı kaldırın ve fikir üretin". Tabi bu lafım her kese ait diyil. Amma foruma ne zaman bakıyorum, her zaman Warez, warez kurulum hata, lisans kırılmışmı ve sair gibi mevzular konuşuluyor.
Kısacasız sizden oturun benimle birlikde kod yazın demiyorum. Bu zaten Ar-Ge işi aslında. Tabii bizimle birlikde kod yazmak isteyen olursa, eyvallah seve-seve kabul ederiz.
Hedefimiz, kendimize özel hack tool'ları (şuan için) kodlamaktır. Gelecek için tabi daha güzel projeler düşündük.
Yakında (bu hafta içinde) THS Green Team çalışmaları için kodladığm "SurfİP" yazılımını (tool'unu) duyurucağız. Logosu bile hazır :D logo Logo için tıkla

Sizden ricam ve isteğim...
Gelecek çalışmalarımızın daha faydalı olması için lütfen bu konu altına en çok gerek duyulan tool ve ya hack yazılımı fikirlerinizi paylaşınız. Genişce izah ediniz, nelerin, hangi özelliklerin olması daha iyi olur ve saire.
Fikirlerinizin baz alarak yapılacak yazılımlarda sizin adınız copyright'da geçecekdir. Örn : idea by @Kaan

Bence fikrimi açık ve net şekilde izah ettim. Saygı ve selametle

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

ScooteR

Cyprus
12 Haz 2024
1,008 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mükemmel bir düşünce, elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız.
Misal bir whatsapp rest api yazıyorum bende şuan facebook apisi ile bağlı olmadanda insanlar sadece qr kodu okutarak whatsapp hesaplarını bağlayabilecek.
Çünkü herkes whatsapp apisi alamıyor maalesef.
Wisecp & WHMCS kullananlar için modül yazımınada başladım. 2 adet firma var buşekilde paket satışı yapan wpileti vb. gibi 35 $ dan bahsediyorlar.Şuan kendi adıma kodluyorum tabiki gün olarak sürecek ama yararlı bir proje olucak inşallah.
Modül ve Whatsapp Otomasyonu THS ailesine ücretsiz verilecektir. Tabi içinde sınırsız mesaj kotası ile.