Gönderilme Tarihi: 21 Haz 2020 #1 drdangreous drdangreous 21 Haz 2020 48 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: umarım doğru yere yazıyorumdur ben programlama dili öğrenmek istiyorum ama nerden öğrenebilirim hangi internet sitesinden öğrenebilirim teşekkürler
umarım doğru yere yazıyorumdur ben programlama dili öğrenmek istiyorum ama nerden öğrenebilirim hangi internet sitesinden öğrenebilirim teşekkürler
Gönderilme Tarihi: 21 Haz 2020 #2 Dr Leland Townsend Dr Leland Townsend 6 Eyl 2017 16,496 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: foruma bir göz gezdir
Gönderilme Tarihi: 21 Haz 2020 #3 NasyoneL NasyoneL Karanlık Özgürlüktür 25 Ağu 2017 25,060 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Forumda programlama kategorilerin gez binlerce konu var
Gönderilme Tarihi: 21 Haz 2020 #4 drdangreous drdangreous 21 Haz 2020 48 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: NasyoneL' Alıntı: Forumda programlama kategorilerin gez binlerce konu var Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
NasyoneL' Alıntı: Forumda programlama kategorilerin gez binlerce konu var Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim