|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
phonenumber123' Alıntı:Knka e ticaret lütfen ama çalışsın yani![]()
Hocam merhaba ,Akura' Alıntı:Biliyorsunuz forumda script istemek yasak, bu yüzden elimde temiz olan scriptler mevcut bazılarını anket e ekliiyorum. En çok oy alan kategoride 1 yada 2 script paylaşacağım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
NasyoneL' Alıntı:Villadan yana oyum
NasyoneL' Alıntı:Villadan yana oyum
zeki35' Alıntı:Hocam merhaba ,Akura' Alıntı:Biliyorsunuz forumda script istemek yasak, bu yüzden elimde temiz olan scriptler mevcut bazılarını anket e ekliiyorum. En çok oy alan kategoride 1 yada 2 script paylaşacağım.
Tüm formlar da eksik ve neredeyse yok olan tek script ve tema var oda yemek tarifleri
selamlar..
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Akura' Alıntı:NasyoneL' Alıntı:Villadan yana oyum
Bakalım bu etkinliği ayda 2 sefer yapmayı düşünüyorum. Umarım faydası olur. Wareze düşmemiş scriptler paylaşmaya özen göstereceğim.
Bu arada fikir almak açısından soruyorum. Scriptleri ankete katılanlara mı göndersem yoksa herkese mi paylaşsam acaba?
DevilDeep' Alıntı:zeki35' Alıntı:Hocam merhaba ,Akura' Alıntı:Biliyorsunuz forumda script istemek yasak, bu yüzden elimde temiz olan scriptler mevcut bazılarını anket e ekliiyorum. En çok oy alan kategoride 1 yada 2 script paylaşacağım.
Tüm formlar da eksik ve neredeyse yok olan tek script ve tema var oda yemek tarifleri
selamlar..
Bir kaçtane Paylaşmıtım Yemek Tarrifi Teması. Konularıma Bakabilirsin Yada Bildiğin Wordpress Tema Varsa Göster Çekip Paylaşayayım.
https://www.turkhacks.com/konu-wpgurme-temasi-indir.htmlzeki35' Alıntı:DevilDeep' Alıntı:zeki35' Alıntı:Hocam merhaba ,Akura' Alıntı:Biliyorsunuz forumda script istemek yasak, bu yüzden elimde temiz olan scriptler mevcut bazılarını anket e ekliiyorum. En çok oy alan kategoride 1 yada 2 script paylaşacağım.
selamlar..
Bir kaçtane Paylaşmıtım Yemek Tarrifi Teması. Konularıma Bakabilirsin Yada Bildiğin Wordpress Tema Varsa Göster Çekip Paylaşayayım.
Hocam merhaba Bu tema :https://www.wordpresstemam.com/word...malari/nefis-tarifler-yemek-tarifleri-temasi/
Aktiflik
Seviye
Deneyim