Gönderilme Tarihi: 8 Mar 2018 #1 SurHan SurHan 28 Kas 2017 4,185 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Bu Bölümü İzleyin.Ama Asla Ve Asla Türk Bayrağımıza Ne Tükürelim Nede Yere Atalım.Asla! Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Nis 2022
Gönderilme Tarihi: 9 Mar 2018 #2 35izmir 35izmir 🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁 11 Ocak 2018 2,698 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: İstihbaratcinin vatanı yoktur milleti yoktur hizmet ederler güven sağlarlar burda fazla abartılmış sadece bana göre
İstihbaratcinin vatanı yoktur milleti yoktur hizmet ederler güven sağlarlar burda fazla abartılmış sadece bana göre
Gönderilme Tarihi: 24 Mar 2018 #3 SurHan SurHan 28 Kas 2017 4,185 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Organikpiskos' Alıntı: İstihbaratcinin vatanı yoktur milleti yoktur hizmet ederler güven sağlarlar burda fazla abartılmış sadece bana göre Genişletmek için tıkla ... Kural Neyse Odur
Organikpiskos' Alıntı: İstihbaratcinin vatanı yoktur milleti yoktur hizmet ederler güven sağlarlar burda fazla abartılmış sadece bana göre Genişletmek için tıkla ... Kural Neyse Odur