Hoşgeldin Misafir

iSTiHBARAT Tim Alımları BAŞLAMIŞTIR !

0000009o0

1 Kas 2017
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz üzere forum üzerinde bir süredir İstihbarat Birimi faal değildi. Timin içerisin de yeni bir oluşum ile beraber sahalara geri dönüyoruz. İstihbarat Tim başvuru formunu aşağıya ekliyorum form üzerinde ki her alanı eksiksiz ve tam doldurmanızı rica ediyorum. Sizlerden ulaşabileceğimiz bir mail adresi istedim, lütfen aktif olarak kullandığınız mail adresini yazınız ve başvuru yapan arkadaşlar birer Skype açsın ve beklemede kalsın, katılacak arkadaşlara şimdiden Türk Hacks Ailesi adına başarılar dilerim..

Kod:
Son Başvuru Tarihi: 07.11.2017

Başvuru yapacak kişiler arasında elemeler nasıl olacak?-

1) Başvuru tarihi bittikten itibaren başvuruda bulunan arkadaşlara gerekli makale ve dökümanlar verilecek.
2) Son başvuru tarihinden hemen sonra alımlar kapatılacak ve başvuruda bulunan arkadaşlar 07.11.2017' den 10.11.2017 tarihine kadar sözlü ve yazılı mülakata hazırlanacak.
3) Sınav günü ilk önce Skype üzerinden sesli mülakata girilecek. Sonrasın da 20 sorudan oluşan test bir sınava tabi tutulacaksınız.
4)12.11.2017' de sınav sonuçları açıklanacak ve 75 puan üzeri yapan adaylar time alınacaktır.
5) Son aşama olarak Skype üzerinden kendisini Üst Düzey Yönetime tanıtacak ve görevine başlayacaktır.

Şartların ve katılımın zor olma sebebi bilirsiniz İstihbarat günümüzde en önemli noktalardan birisi. Kritik olaylar da önemli bilgiler elde edeceğimiz zamanlar da kendine güvenen başarılı ve istikrarlı genç kardeşlerimizi bünyemize katmak için özenli bir çalışma içerisindeyiz.

Şimdiden katılacak arkadaşlara başarılar dilerim..

*******  *******-