Hoşgeldin Misafir

İşyerindeki bilgisayarda oyun oynanmış

lleSinTill

15 May 2018
50 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar forumda göremedim aradığım halde bu nedenle yeni başlık açtım

İşyerinde ki bilgisayarda oyun oynanmış hangi oyun ya da ne zaman oynanmış tarih olarak bulabilirmiyim? Yöntemini tarif edebilir misiniz?

Monste'r

Turkey
1 Ara 2020
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun için windows sisteminin yerel kayıtlarını kontrol etmen gerekiyor, yani olay görüntüleyicisi(Event Viewer), lakin sonuç alamayabilirsin.

Diğer bir yöntem, 3 parti yazılım indirmek. Sıklıkla kullanılan araç genelde
LLastActivityView'dir.
https://www.nirsoft.net/utils/computer_activity_view.html

İndirdikten sonra, Tüm etkinlikleri tarih/saat ile listele sonuç görüntülenecektir👍

@lleSinTill

bladefresh

21 May 2023
97 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bunun için windows sisteminin yerel kayıtlarını kontrol etmen gerekiyor, yani olay görüntüleyicisi(Event Viewer), lakin sonuç alamayabilirsin.

Diğer bir yöntem, 3 parti yazılım indirmek. Sıklıkla kullanılan araç genelde
LLastActivityView'dir.
https://www.nirsoft.net/utils/computer_activity_view.html

İndirdikten sonra, Tüm etkinlikleri tarih/saat ile listele sonuç görüntülenecektir👍

@lleSinTill
hocam tahminlerime göre casus telefon programıyla telefonum dinleniyor ve izleniyor, aktivitelerim takip ediliyor diye düşünüyorum. Ben bunu nasıl engelleyebilirim ?

Monste'r

Turkey
1 Ara 2020
117 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
lk olarak, casus yazılım belirtilerini kontrol etmen önemli. Anormal pil tüketimi, ısınma, belirsiz uygulamaların görünmesi gibi işaretler olabilir.
Diğer bir yöntem, telefonu güvenli modda başlatıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etmektir. Güvenli modda üçüncü parti yazılımlar devre dışı kalacağından, casus yazılım da çalışmaz...

Yukarıda ki söylediklerimi kontrol edin, eger sonuçlar istemediğiniz gibi çıkarsa Factory Reset atmanız gerekli, normal Reset kurtarmaz.
@bladefresh