teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kral admin panele giriş yapamadım bu konuda yardımcı olurmusunYazan arkadaşa helal olsun gözlerim kör oldu
Karman çorman yazmış herşey her yerdeama güzel sistem işliyor sıkıntı yok zamanla tanıyıp daha iyi kavrıcam
![]()
hocam admin panel calismiyor da birde kayit olmuyor yardimci olurmusunuz? panel directadmin bende cpanel diyilMerhaba arkadaşlar ;
Yazılım itemsatış ile birebir kopyadır , İtem - İlan Pazaryeri - Yayıncı donate ve Epin satış sistemi mevcuttur , Geliştirilebilir güzel bir yazılımdır.
Kurulum talimatı dosyalarda mevcut.
TIKLA DEMO
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
hocam kayitda bende problem var ve admin panel de beyaz ekran veriyor yardimci olurmusunuz?Sistemi az çok çalıştırdım kayıt da sorun yok admin panele giriş yaptım ama çok sorunları var bu sorunları tek tek çözmek zor gibi geliyor
ellerine sağlık kralMerhaba arkadaşlar ;
Yazılım itemsatış ile birebir kopyadır , İtem - İlan Pazaryeri - Yayıncı donate ve Epin satış sistemi mevcuttur , Geliştirilebilir güzel bir yazılımdır.
TIKLA DEMO
Hatalarini duzelte bilen varmi admin panel ve site dogru calismiyorda tabii kide parasiyla???Merhaba arkadaşlar ;
TIKLA DEMO
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eyvallah elinize sağlıkMerhaba arkadaşlar ;
Yazılım item satış scriptidir , İtem - İlan Pazaryeri - Yayıncı donate ve Epin satış sistemi mevcuttur , Geliştirilebilir güzel bir yazılımdır.
TIKLA DEMO
Link Kırık @N0STR4Merhaba arkadaşlar ;
Yazılım item satış scriptidir , İtem - İlan Pazaryeri - Yayıncı donate ve Epin satış sistemi mevcuttur , Geliştirilebilir güzel bir yazılımdır.
TIKLA DEMO