|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Önceden açılmış ama kapatılmış sanırım yine paylaşabilir miyiz?
Beğeni be yorum atamıyorum script alıp düzenleyecem linki atabilir misinben kaldırdım , dava yemek istemiyorsan kullanma
Güzel kardeşim sen paylaş kullananın kendi sorumluluğunda zaten.ben kaldırdım , dava yemek istemiyorsan kullanma
Aktiflik
Seviye
Deneyim
itemsatis mi dava ettiBeğeni be yorum atamıyorum script alıp düzenleyecem linki atabilir misin
Script alamıyorum forum kapanmış dosyayı özelden atabilir misiniz
bulursan bana da ata bilirmisin?Script alamıyorum forum kapanmış dosyayı özelden atabilir misiniz
kanka cidden dava mı yemek istiyorsun , piyasaya salan benim zaten script yarım yamalak , frontend çok iyi tamam ama backend çöp iş görmez geliştirmek lazım , ama dava yemeye değmezAtabilecek varmı hayla kimse vermedi script i
reis varsa banada at ben onu geliştirip dava yemeyecek şekilde yeniden paylaşayım.kanka cidden dava mı yemek istiyorsun , piyasaya salan benim zaten script yarım yamalak , frontend çok iyi tamam ama backend çöp iş görmez geliştirmek lazım , ama dava yemeye değmez
tekrar linkleyip konu içine yerleştiricem , artık sorumluluk benden çıktı siz bilirsinizreis varsa banada at ben onu geliştirip dava yemeyecek şekilde yeniden paylaşayım.
teşekkürler reisstekrar linkleyip konu içine yerleştiricem , artık sorumluluk benden çıktı siz bilirsiniz
hocam ne zaman paylaşırsınız acaba?tekrar linkleyip konu içine yerleştiricem , artık sorumluluk benden çıktı siz bilirsiniz
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ban yemek bu kadar kolay olmamalıBana dmden atabilcek varmı ben beğeni yorum atamıyorum