Hoşgeldin Misafir

İyi Birine Kurulan Tezgah Şantaj Tehtid Sosyal Hesaplarını Hackleme Konusu - Ücretli Beyaz Hacker Yardım Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcanak5303

1 Kas 2021
89 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba sevgili arkadaşlar,

babamın çok yakın bir arkadaşı bir iş adamı evli değil anladığım kadarı ile fakat yine de ömrü boyunca işi ve karakteri ile edindiği saygınlığı yok etmekle tehtid ediyorlar.
Bir tuzağa düşürüldü. Bir kadınla birlikte olmasını sağladıklarından sonra, bu iş adamına tüm kardeşlerine, sülalerine ve daha bir çok alanda bu içeriğin yayılmasıyla alakalı 1 aydır korkutma mesajları geliyor.
Kendisi işini hakkıyla yapan bir iş adamı bina felan dikiyor. Düşürüldüğü tuzakla birlikte saygınlığını ve tüm iş kariyerini yok etmemeleri karşılığında 8 milyon TL istiyorlar belki de istiyor.
Çünkü ben amatör olduğunu düşünüyorum 1 aydan uzun süredir korkutma süreci devam ediyor profesyonel olmadıklarını bu kadar uzun sürmesindne kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Sibere gitmiş olsa da sürekli farklı facebook hesapları ile mesajla tehtid korkutma etse de siberin ip adresine ulaşması bile uzun vakit alır cevabı ile karşılaşmış son çare güvendiği insanlardan çare arıyor babam gibi babam ona yazılımcı olduğumu söylemişti sanırım bu da etki oldu.
Bu işi nasıl çözeriz bilmiyorum fakat bu konuda paraya ihtiyacı olan bir taraf ve bu sorundan kurtulmak isteyen bir taraf olduğunu düşünüyorum.
Sorunun çözülmesi için şahsi fikrim bir internet sitesi kurarak ip adresi konum tespiti yapmak ve linki yedirmek olsa da bu şahsi fikrim çok amatörce ve riskli bu yüzden profesyonel bir beyaz hacker arıyorum.
Benim hiç bir karım yok bu konuda işin çözülmesiyle babamın bu işi çözmede anahtar rol oynamamda gururlu duyup duymaması da umurumda değil sadece çözülsün istiyorum işte.
Güvendiğim bir kişiye ulaştığıma emin olduktan sonra ben aradan çekileceğim ve sizi direkt adam ile bağlantıya geçireceğim hiç bir karım olmadığını kendisiyle siz kendi yolunuzdan devam ederek anlayabilirsiniz.
Fakat anlaşacağım kişinin çözüm yolunun güvenilirliği başarılı olma olasılığı neyse en iyisiyle anlaşacağımı bilmenizi isterim belkide çok saçma bir fikir fakat mantıklı bilmiyorum uzman olan sizlersiniz.
Şunu da belirtmek isterim, aradan çekilsem de bu işte bağlantıyı ben sağladığım için kişinin dolandırılmaması için bir güvence söz konusu çünkü bu kişiyi buradan tanıştığım arkadaş dolandırırsa o zaman babamın duyacağı gururun umurumda olmadığı gibi gurursuzluk konusu umurumda değil diyemem ona verdiğim mutluluklar umurumda değil ama mutsuzluklar elbette umurumda bu yüzden buna izin veremem.
Anlaşma şu şekilde olacak, profesyonel 2 tarafın güvenliğini en ince detaya kadar çok açık ve sade şeffaf saf şekilde hazırlanmış bir sözleşme ile tamamen huzurla çalışmak, işi vermek, işi yapmak diyelim.
Parasını verecek olan iş sahibinin içi dolandırılmayacağı için rahat olacak, işi yapacak olan beyaz hacker yaptığı bu ışık dolu işten alacağı huzurdan ziyade para konusun da kesinlikle rahat olacak, ve bende bu konuda sizi sorunsuz bir şekilde bir sorunu çözme yolculuğuna çıkardığım için ve 2 tarafında huzurlu olacağı için huzurlu olacağım olay bundan ibaret.
Elbette olay bundan ibaret değil arkadaşlar aslında, bu kişi insanlara özellikle muhtaç sahibi insanlara yardım eden bir kişi olduğuna eminim hem babamın kötü bir arkadaşını hiç görmedim hepsinin saf olmaları ve iyi olmaları dışında bu onlar kötü bir durum elbette bu adamda böyle bir zengin zaten biliyorsunuz iyileri yakabiliyor bunlar kötü bir kişiyi yakmaz zordur tehlikelidir ya. Neyse adam sağlık sorunları yaşamaya başladı uyuyamıyor ve bu konu cidden önemli.
Bu şerefsizleleri bulma konusunda beyaz hackere vereceğim tüm bilgiler yukarıdaki gibidir.
Tüm detaylar, mesajlaşmalar, her şey, tüm gerçeklik, yardım ettiğiniz ve iyi bir para kazanacığınız bu iş adamı hakkında ne kadar iyi olduğu, yaşadığı sorunlar, hepsini elbette göreceksiniz hiç bir zerre eksik olmayacak çalışacak bu arkadaşla.

Siz değerli profesyonellerden kötü birinin iyi bir insana zarar verdiği bu konuyu kökünden çözmek için ücretli destek talep ediyorum.
Buradan mesaj gönderirseniz ve lütfen 'git-gel-git-gel' muhabbeti yaşamamak için benim gibi detaylıca bir mesaj dönersiniz sürekli mesajlaşmaya gerek kalmadan tek bir tüm gerekli metnin yer aldığı mesaj sayesinde hızlıca bir start verebiliriz. Hayırlısı olsun, olmasa da, herkesin canı sağ olsun.

mcanak5303

1 Kas 2021
89 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
'gerçek bir suçluya ulaşma ve adalete teslim etme konusunda' yapılacak olan sözleşmenin 'beyaz şapkalı hacker' için hiç bir problem oluşturmayacağı konusunda çok yetenekli ve başarılı bir avukatın sözleşmeyi üstün zekayla hazırlayacağından şüpheniz olmasın. Bir şüpheniz varsa şüphenizi yok etmek isterim ayrıca bu kişiyi bu sorundan kurtarmak iyi olacaktır.
Bir insanın hayatına tümünden zarar veren birini mobese altında sokakta dövdüğünüz de devlet size bunu neden yaptınız diye sorabilir ama ceza yazmayacağına eminiz iyi bir insanın hayatının kötü bir insan tarafından zarar görmesine engel oldunuz. Bu konuya gelirsek, burada yumrukta atmıyorsunuz :)

user3232

1 Mar 2022
136 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hiç okumadım ama. Nasıl bulabileceğini söyleyeyim , para yatırtmak için iban isteyeceksin iban sahibine ulaşacaksın. İban sahibi konuyla alakasızdır muhtemelen hesapçı oluyor oda kartcıya ulaşacak işte seni zafere götürecek yol. Cazip olan 2. Yol ve dolandırıcı arkadaş amatör ise parayı bir şekilde elden vermeye ikna etmendir. Bol şans

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu çok boş olduğu için kilitliyorum ''Beyaz Şapkalı Hacker'' başlığını okuduktan sonra ciddiye almadım zaten film mi izliyorsunuz anlamıyorum ki ülkemizin polisleri en iyi şekilde bu şantaj davalarında özverili çalışıyor gitsin şikayet oluştursun gizlilik ile hallederler ülkede kanun var nizam var panele girip ip alınsa ne olucak elinde türktelekomun datası olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz bunu kendince beyaz şapkalı hacker dosyası oluştursan dahi delil teşkil etmez ayrıca anladığım kadarıyla olay psikolojik yıpratma bilerek 1 ay uzatmışlar bana göre profesyonel davranıyorlar eline geçen o muthiş İP adresi bir işe yaramayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...