Hoşgeldin Misafir

İyi Forumlar

heraishere

11 Eki 2024
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, e-ticaret ile uğraşıyorum 6 yıldır. Ve kendimi bu alanda geliştirdim bir kaç temaya göz atmak için foruma kayıt oldum. Ama bazı konular için 30+ konu ve 300+ beğeni almış olmak biraz abartı geldi bana. Belki benimle aynı fikirde olamayabilirsiniz ancak bunun azaltılması gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar, e-ticaret ile uğraşıyorum 6 yıldır. Ve kendimi bu alanda geliştirdim bir kaç temaya göz atmak için foruma kayıt oldum. Ama bazı konular için 30+ konu ve 300+ beğeni almış olmak biraz abartı geldi bana. Belki benimle aynı fikirde olamayabilirsiniz ancak bunun azaltılması gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar...

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

heraishere

11 Eki 2024
20 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese teşekkürler. Tabi ki zamabld olmayacak şey yok ancak ben insanlara kendimi zorla nasıl beğendirteyim. :D Onun haricinde yapılan yaptırımlar tabi ki normal denecek şeyler.

Re-Start

Re-Start

Moderatör
MĂRĂCINENI – Argeșelu
11 Ara 2017
2,277 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese teşekkürler. Tabi ki zamabld olmayacak şey yok ancak ben insanlara kendimi zorla nasıl beğendirteyim. :D Onun haricinde yapılan yaptırımlar tabi ki normal denecek şeyler.
Paylaşım yapıldıkça, insanlarda beğenecektir zorla güzellik olmaz tabi ama bu böyledir emek verilince yapılmayacak, olmayacak birşey yoktur.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,870 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun

Bahsettiğin konularda ki uygyladığımız uygulamak zorunda kaldığımız tutumlar emeklerin ve zahmetlerin kaybolmaması için ayrıca kısa yoldan ulaşmak isteyenlere alternatif olarak vip üyelik alınması yolunu da açık tutmuşuz bu vesileyle kimsenin hakkına girmemiş oluruz

Burası çok önemli değerler kazanılabilecek ve katılabilecek nadir yerlerden biridir merak etme inşaAllah daha güzel zamanlar geçirir ve ne demek istediğimizi o zaman daha iyi anlarsınız

İyi forumlar dilerim :)