Hoşgeldin Misafir

İyovi Epin script - (SQL + Script ) 90 % Fixed

ceka06161

13 Ağu 2023
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hocam admin paneline giremiyorum pasif durumdadır diyor yardımcı olurmusun ?
dm yaz bakalim valla unuttum yapilabiliyo sqldendi bence o ama cok oldu diye unuttum ama depolamak icin istiyorsan ala bilirsin sahipi bulursa problem yasarsinda yinede istiyorsansa dm yaz vakit bulup yazicam sana ama onceki gibi tam bilgim yok sorununu cozdum ustunden ne kadar gecti diye unuttum ama yine bulurum istersen bekliyorum

serveradresi

5 Şub 2023
90 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
dm yaz bakalim valla unuttum yapilabiliyo sqldendi bence o ama cok oldu diye unuttum ama depolamak icin istiyorsan ala bilirsin sahipi bulursa problem yasarsinda yinede istiyorsansa dm yaz vakit bulup yazicam sana ama onceki gibi tam bilgim yok sorununu cozdum ustunden ne kadar gecti diye unuttum ama yine bulurum istersen bekliyorum
gerek kalmadı hocam sağol tıpkısının aynısını buldum onu kullanıyorum yine teşekkürler

RavenxBaba

2 May 2024
18 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1117022195.png
3586089261.png

DEMO:

YANDEX 90% FIXED :

SQL 90% FIXED :
Eyw

ceka06161

13 Ağu 2023
495 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kral Su kayıt olu nasıl Yapacaz tg gelirmisin tg:ravenxinc
sqle dikkatle bak kardesim orda sqle kapali durumda ordan on ya off boyle olmali belki de farkli unuttum dikkatla bakarsan yaparsin kolay cogu kisi yazdi nasil sqli yukle phpmyadmin gir ayarlarda ola bilir o kisim ordan ac yeter kayit olunucak .Normalde simdi de olunuyo ama hesap dogrulama olmadigindan giremiyorsun hesap dogrulamayi kapat sonraki tum kayitlarda dogrulamasiz girilecek bu kadar kolay