Hoşgeldin Misafir

izmox forum kurulumu hata

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
https://www.turkhacks.com/konu/mybb-izmox-theme-forum-scripti.279963/ bunu kurmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum https://hizliresim.com/k5z2nh9 herşeyi denedim ama sonuc yok malesef

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
fazla bilgim yokda söyle nerde neyi düzeltmem gerekiyor biraz detay verebilirmisiniz kurulumla ilgili bilgide verilmemiş ve hiçbir yerde nasıl kurucağım konusunda bilgide bulamadım
1. ana dosya kısmında config.php
" mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*" kendi kurduğun mysql göre düzenle

2. ana dosya kısmında hediyekullanici.php
"("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle

3. ana dosya kısmında konu.php
("("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" ); kendine göre düzenle

4.ana dosya kısmında user.php

""localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle

5. ana dosya kısmında userbul.php
"mysqli_connect("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle.

6.inc klöserüne giriş yap ordan config.php
"$config['database']['type'] = 'mysqli';
$config['database']['database'] = 'izmoxcom_izmox';
$config['database']['table_prefix'] = 'mybb_';

$config['database']['hostname'] = 'localhost';
$config['database']['username'] = 'izmoxcom_izmox';
$config['database']['password'] = '.Sn0.CYnAwD*';

try{
$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"

kendine göre düzenle.

7.inc klasörüne giriş yap functions_forumlist.php

"mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
249. satırda.

8.inc/plugins/ giriş yap chat.php

$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");

47.satırda

9. inc/plugins/ giriş yap pret.php

"$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
56. satırda

10.src klasörüne giriş yap baglan.php
" $vt= new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8","izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
4.satırda

(bunları kendini sql adresine göre düzenle. php sürüm 7.4 olarak yap sana önerim böyle çok yorulursun İndir indir yazısına tıkla buna programı kur klasörden ayıkla dosyayı dosyları seç sonra

7bj662f.PNG

bu resimde ki gibi ara yap ordan tek tek sağtıkla notpad kullan daha basit olur. değiştir.

büyük ihtimalle bağlamadın yerlerden dolayı oluyor biraz uğraştırır ama işine yarar umarım kurum saladım sorunsuz çalışıyor scripte bir kaç hata var ama dosya yapısıyla alakalı oda .

ahmetdeniz34

15 Mar 2025
32 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1. ana dosya kısmında config.php
" mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*" kendi kurduğun mysql göre düzenle

2. ana dosya kısmında hediyekullanici.php
"("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle

3. ana dosya kısmında konu.php
("("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" ); kendine göre düzenle

4.ana dosya kısmında user.php

""localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle

5. ana dosya kısmında userbul.php
"mysqli_connect("localhost", "izmoxcom_izmox", ".Sn0.CYnAwD*", "izmoxcom_izmox" );" kendine göre düzenle.

6.inc klöserüne giriş yap ordan config.php
"$config['database']['type'] = 'mysqli';
$config['database']['database'] = 'izmoxcom_izmox';
$config['database']['table_prefix'] = 'mybb_';

$config['database']['hostname'] = 'localhost';
$config['database']['username'] = 'izmoxcom_izmox';
$config['database']['password'] = '.Sn0.CYnAwD*';

try{
$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"

kendine göre düzenle.

7.inc klasörüne giriş yap functions_forumlist.php

"mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
249. satırda.

8.inc/plugins/ giriş yap chat.php

$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");

47.satırda

9. inc/plugins/ giriş yap pret.php

"$connect = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8", "izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
56. satırda

10.src klasörüne giriş yap baglan.php
" $vt= new PDO("mysql:host=localhost;dbname=izmoxcom_izmox;charset=utf8","izmoxcom_izmox",".Sn0.CYnAwD*");"
4.satırda

(bunları kendini sql adresine göre düzenle. php sürüm 7.4 olarak yap sana önerim böyle çok yorulursun İndir indir yazısına tıkla buna programı kur klasörden ayıkla dosyayı dosyları seç sonra

7bj662f.PNG

bu resimde ki gibi ara yap ordan tek tek sağtıkla notpad kullan daha basit olur. değiştir.

büyük ihtimalle bağlamadın yerlerden dolayı oluyor biraz uğraştırır ama işine yarar umarım kurum saladım sorunsuz çalışıyor scripte bir kaç hata var ama dosya yapısıyla alakalı oda .
yaptım giriş yapabildim admin paneline nasıl giricem /admin yazıyorum mybb yönlendiriyor ama kullanıcı adı şifre girdiğimde girmiyor

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yaptım giriş yapabildim admin paneline nasıl giricem /admin yazıyorum mybb yönlendiriyor ama kullanıcı adı şifre girdiğimde girmiyor

inc/ dosyasına giriş yap ordan settings.php düzenle site urlni koy ve tekrar dene dostum host paneli giriş yap ordan düzenle veya ftp sana kalmış o .

$settings['bburl'] = "https://izmox.com"; "138.satır"

$settings['homeurl'] = "https://izmox.com/"; "352.satır"

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
herhangi bir sorunla kaşılaşırsan https://izmox.com/ olarak verdiğim programdan dosya seç arat büyük ihtimalle url yönlendirmesi yüzünden olur onları kendi sitene göre değiştir hepsini değiştirirsen hatalar alabilirsin ondan dolayı ilgili sayfa admin.php ve login.php örnek olarak verdiğim satırlar main url değiştir sorun yaşatmaz bişeyler çalışmazsa scriptle alakalıdır.

bekir156

18 Kas 2020
384 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
phpmyadminde mybb user yok hocam aradım goremedim admin bilgileri nedir onuda bilmiyorum yardımcı olaabiliecek varmı acaba admin paneline ulaşabiliyorum ama giremiyorum scripte bazı sayfalara geçince üst menüdeki simgeler kayboluyor.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İmox Forum kurulumu sırasında hata alıyorsanız, ilk olarak sunucu gereksinimlerini ve dosya izinlerini kontrol edin. Ayrıca, kurulum dosyalarının doğru şekilde yüklenip yüklenmediğine ve veritabanı bağlantılarının doğru olduğunu doğrulayın. Hata mesajını paylaşmanız, sorunu daha net tespit etmeye yardımcı olur.