Bu ilk konumuzda hiragana alfabesini ele alıcaz Japanse japonca dilinde kullanılmak üzere 3 farklı alfabe mevcuttur
Bunların arasında ilk olarak hiragana gelir sonra katagana en son ise kanji alfabesi kullanılır küresel yeni dünya düzenine bağlı olarak en yaygın dünya dili ingilizce yer alır bu dili öğrenmek her nekadar berbat olsada öğrenim süreci insanlar alternatif dilleri öğrenmeye konusunda mutabık kalmıştır kanji alfabelerinde ileri düzeye yani n5 en son seviye gelmek neredeyse 2-6 yıl belketi daha uzun bir öğrenim süreclerini gözden çıkarmak gerekiyor anime kızlarıyla konuşmak için aslında sadece ingilizcede yeterli olur defterler kalemler ve bir bardak kahve hazırladıysanız hadi öğrenmeye gecelim.
Japanse writing system #1 hiragana alfabet
''あ=a い=ı う=u え=e お=o''
----------------------------------------
か''ka'' き''ki'' ''くku'' ''けke'' ''こko''
--------------------------------------------
さsa しshi すsu せse そso
-----------------------------------------------
たta ちtci つtsu てte とto
------------------------------------------------
はha ひhi ふfu へhe ほ ho
--------------------------------------------------
な na にni ぬnu ね ne の no
------------------------------------------------------
ま ma み mi む mu め me もmo
----------------------------------------------------------
や ya ゆ yu よo
らra りri るru てre ろro
わwa をwo んn
がga ぎgi ぐgu げge おgo
ざza じji ずzu ぜze ぞzo
-----------------------------------------
だda じji ずzu でde どdo
--------------------------------------
ばba びbi ぶbu べbe ぼbo
-------------------------------------------
ぱpa ぴpi ぷpu ぺpe ぽpo
konumuz bu kadardı katağana yazı sisteminde görüşmek üzere katağana alfabesi ne zaman gelir bilmiyorum hiraganada 20yada 15 harf biliyorum bu biraz uzun sürecek hepsini cözmek şimdilik bukadar yeterli tavsiye olarak ingilizce ögrenmek en iyi bir cözümdür kürsel dünya düzeninin en etkili dili ingilzcedir tabi siz hangi dili ögrenmek istiyorsanız öğrenebilirsiniz benden şimdilik bukadar defterim'e yazılı olan alfabebudur 1 bölümünü yazmadım bilginize.
Bunların arasında ilk olarak hiragana gelir sonra katagana en son ise kanji alfabesi kullanılır küresel yeni dünya düzenine bağlı olarak en yaygın dünya dili ingilizce yer alır bu dili öğrenmek her nekadar berbat olsada öğrenim süreci insanlar alternatif dilleri öğrenmeye konusunda mutabık kalmıştır kanji alfabelerinde ileri düzeye yani n5 en son seviye gelmek neredeyse 2-6 yıl belketi daha uzun bir öğrenim süreclerini gözden çıkarmak gerekiyor anime kızlarıyla konuşmak için aslında sadece ingilizcede yeterli olur defterler kalemler ve bir bardak kahve hazırladıysanız hadi öğrenmeye gecelim.
Japanse writing system #1 hiragana alfabet
''あ=a い=ı う=u え=e お=o''
か''ka'' き''ki'' ''くku'' ''けke'' ''こko''
--------------------------------------------
さsa しshi すsu せse そso
-----------------------------------------------
たta ちtci つtsu てte とto
はha ひhi ふfu へhe ほ ho
な na にni ぬnu ね ne の no
ま ma み mi む mu め me もmo
----------------------------------------------------------
や ya ゆ yu よo
らra りri るru てre ろro
わwa をwo んn
がga ぎgi ぐgu げge おgo
ざza じji ずzu ぜze ぞzo
-----------------------------------------
だda じji ずzu でde どdo
--------------------------------------
ばba びbi ぶbu べbe ぼbo
-------------------------------------------
ぱpa ぴpi ぷpu ぺpe ぽpo
konumuz bu kadardı katağana yazı sisteminde görüşmek üzere katağana alfabesi ne zaman gelir bilmiyorum hiraganada 20yada 15 harf biliyorum bu biraz uzun sürecek hepsini cözmek şimdilik bukadar yeterli tavsiye olarak ingilizce ögrenmek en iyi bir cözümdür kürsel dünya düzeninin en etkili dili ingilzcedir tabi siz hangi dili ögrenmek istiyorsanız öğrenebilirsiniz benden şimdilik bukadar defterim'e yazılı olan alfabebudur 1 bölümünü yazmadım bilginize.