Hoşgeldin Misafir

Kahramanmaraş'ta okula saldırı: 4 ölü, 20 yaralı

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,214 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kahramanmaraş’ta bir ortaokula silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Vali Mükerrem Ünlüer 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin ağır yaralandığını açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin 8. sınıf öğrencisi olduğu, eski emniyet mensubu babasının silahlarıyla okula geldiği öğrenildi.

Sözun bittiği yer

teksass

9 Kas 2022
1,433 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kahramanmaraş’ta bir ortaokula silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Vali Mükerrem Ünlüer 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin ağır yaralandığını açıkladı. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin 8. sınıf öğrencisi olduğu, eski emniyet mensubu babasının silahlarıyla okula geldiği öğrenildi.

Sözun bittiği yer
simdi ankara bı saglam kısı gorustum yayın yasagı gelen seyler verılen haber sıtesı olsa sahibi işlem yapıcaklar hangi tv de olsa karar cıkıcak btkdan dedıler rtukden karar cıktı bile resmı

mawt

4 Mar 2022
2,250 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Gerçekten sözün bitti yerdeyiz ortalığı çok sağlam karıştırmaya çalışıyorlar bariz belli 2 olayda suçlular intihar etmesi normal değil yakalanmadan intihar ediyor ikiside onuda geçtim babasin da 5 tane silahın 7 şarjör silahın ne işi var polis olsa bile öyle bir durum yok

byonka

29 Nis 2025
538 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ben Kahramanmaraş ya yaşıyorum bu yasanan olay olduğum semte yaşandı ve aslında çok nezih ve temiz bir mahalle burası okul eğitim seviyesi gayet başarılı bir okul
Aciklananin aksine kayıp fazla sldırgan bir Veli tarafından etkisiz hale getirilmis
Annesi eğitimci babasi eski emniyet müdürü emekli çocuk zaten babası ile emniyet poligonuna giderek orda atış yapmasıni öğrenmiş
Bence bu bilinç altı mimarisi ile zehirlenmiş zanlınin hal ve hareketleri olağan dışı Rabbim bir daha kimseye böyle şeyler yaşatmasın kalın saglicakla
Hepimizin başı sağ olsun