İyi Akşamlar Turkhacks üyeleri ben Karahanlı Bu yazımızda Kali Linux USB Versiyonu kurulumunu anlatacağım ''Not:Bios ekranında yapılan herhangi bir hatadan işlemden sorumluluk'' ''kabul etmemekdeyim eğer konuya bakarak hazırlayacaksanız bu kuralları kabul etmiş olacaksınız.''
cünkü bende youtubeden Yabancı yerli Kaynakları izleye izleye yaptım.
cünkü bende youtubeden Yabancı yerli Kaynakları izleye izleye yaptım.
Bu Konumuz
4 farklı seçenekten olacaktır
- Flaş Bellek tercihi satın alımı
- Kali Linux Live Iso dosyalarını indirme
- Rufus ile flaşa yazılma.
- Bios ayarları yapımı ve bitiriş..
ISO dosyasını indirmek işe başlayalım. Kali.org'a gidiniz. Siteye erişim Sağladıkdan sonra Dowload Kısmını bularak live versiyonunu seciniz. Tıkla Bana
Daha Sonra İndirme İşlemleri Başlamış Olacaktır
Flaşa kuracagımız icin. Hemen Resmi Sitesine giderkende Onuda indirelim Sitesi İcin tıkla Bana
Rufus'uda başarıyla kurmuş bulunmaktayız
Sec dedim indirmiş oldugumuz iso kalıbını secerekden devam edelim Benim sistem DDR4 lü bir sistem topladıgım benim ayarlarım bu şekilde olacaktır ama her bilgisayardan bilgisayara degişkenlik gösterir. benim flaş diskimde daha önceden yazılı oldugu icin ben tekrar yapmıyacagım bilginize sunarım.
Bıos ayarlarında securty botu devre dışı bırakarak ve flaş diskimizi windows sitemimizin bir tık ustüne alarak linux secim ekranı bizlere karşılayacaktır.
Tebrikler işlemler başarılı bir şekilde sonuclandı artık flaş bellegemizde bir ölüm makınası kuruldu Artık flaş belleginizi kullanmak istediginizde
kasanıza takıp keyfini sürebilir windowsa dönmek icin ise Kasadan flaş bellegi cıkarıp bios menüye gelip bu sefer flaş belleginizi en alta alıp windowsu üste aldıgınız takdirde yeniden windowsa geciş saglayabilirsiniz işte size birkac videolu kaynak bırakıyorum burdan yapamassanız ise bu kaynaklar yeterli olacaktır Not İngilizce bir kaynaktır.
Bana Tıkla Kaynak İcin
Vakit Ayırıp Okdugunuz icin teşekkürler reel hayatta başarılar. Biosda yapılan işlemlerden ben sorumlu degilimdir bilginize sunarım..!
Buda benden size bir müzik hatırası.Bay Karahanlı sundu