|
CyberHost' Alıntı:Bak orada yanlış yapmışsın ls komutunu girdikten sonra bash komutunu girme installer.sh komutunu girmen yeterli yada yine hata alıyorsan ./installer.sh bu komutu gir sorun çözülecek kali linux da bash komutunu girmene gerek yok o ubuntu işletim sistemi için
SurHan' Alıntı:CyberHost' Alıntı:Bak orada yanlış yapmışsın ls komutunu girdikten sonra bash komutunu girme installer.sh komutunu girmen yeterli yada yine hata alıyorsan ./installer.sh bu komutu gir sorun çözülecek kali linux da bash komutunu girmene gerek yok o ubuntu işletim sistemi için
Aynen Abi. Linuxda o ./ Lar olmasa zaten efsane hatalar çıkıyor.Ara sıra dosya bozulmaları da olabiliyor.
CyberHost' Alıntı:SurHan' Alıntı:CyberHost' Alıntı:Bak orada yanlış yapmışsın ls komutunu girdikten sonra bash komutunu girme installer.sh komutunu girmen yeterli yada yine hata alıyorsan ./installer.sh bu komutu gir sorun çözülecek kali linux da bash komutunu girmene gerek yok o ubuntu işletim sistemi için
Aynen Abi. Linuxda o ./ Lar olmasa zaten efsane hatalar çıkıyor.Ara sıra dosya bozulmaları da olabiliyor.
Aynen yanlış komut kabul etmiyor illaha doğrusunu gireceksin