Hoşgeldin Misafir

Kali Linux Hata

Kasposa

30 Eyl 2018
251 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
36RB35.png

Bu hatayı nasıl giderebilirim ve nedeni nedir?

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bak orada yanlış yapmışsın ls komutunu girdikten sonra bash komutunu girme installer.sh komutunu girmen yeterli yada yine hata alıyorsan ./installer.sh bu komutu gir sorun çözülecek kali linux da bash komutunu girmene gerek yok o ubuntu işletim sistemi için

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
Bak orada yanlış yapmışsın ls komutunu girdikten sonra bash komutunu girme installer.sh komutunu girmen yeterli yada yine hata alıyorsan ./installer.sh bu komutu gir sorun çözülecek kali linux da bash komutunu girmene gerek yok o ubuntu işletim sistemi için

Aynen Abi. Linuxda o ./ Lar olmasa zaten efsane hatalar çıkıyor.Ara sıra dosya bozulmaları da olabiliyor.

CyberHost

CyberHost

уєиι яαкı
Hindistan
12 Kas 2017
3,358 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
SurHan' Alıntı:
CyberHost' Alıntı:

Aynen Abi. Linuxda o ./ Lar olmasa zaten efsane hatalar çıkıyor.Ara sıra dosya bozulmaları da olabiliyor.

Aynen yanlış komut kabul etmiyor illaha doğrusunu gireceksin

SurHan

28 Kas 2017
4,186 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CyberHost' Alıntı:
SurHan' Alıntı:
CyberHost' Alıntı:

Aynen yanlış komut kabul etmiyor illaha doğrusunu gireceksin

Baş belası Allah Kolaylık versin :)