|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
değerli yorumun için teşekkür ederim.genellikle susdaü--nucu ağırlığından kaynaklıdır bilgisayar ise nvm2 ssd disk kullanırsan ve internet hızın iyiyse hızlı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
önüne gelen bazı firmalar kıytırık kirala senin olsun sunucu işlerine girmişler yurtdışının çöpe attığı ddr3 1 2 3 4 nesil sunucuları almışlar millete kiralattırıyorlar işte sunucu kiralayacak kişiler ddr4 11 nesil nvm2 ssd diskli sunucularından şaşmamalılarSunucu üzerindeyse network up hızıda problemli olabilir
Yerli hosting firmalarinin cogu COP malesef.önüne gelen bazı firmalar kıytırık kirala senin olsun sunucu işlerine girmişler yurtdışının çöpe attığı ddr3 1 2 3 4 nesil sunucuları almışlar millete kiralattırıyorlar işte sunucu kiralayacak kişiler ddr4 11 nesil nvm2 ssd diskli sunucularından şaşmamalılar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
zaten akıllı olsunlar diye küçük bir ddos atıyorum ssl patlatıyorum bırakıyorum 3 4 müşteriden fırça yiyorlar düzeltmeye gidiyorlar özellikle bu resellerim.com burdan yazılım alıp kendikininmiş gibi millete kafa tutuyor ve milleti vergi levhasız iş yapıyor niyetine cimere bildiriyor ama o burda biliyorum 1 ona kafa taktım bide p.ç majere sabretsizler yurt dışında sunucu alayım onlar sürekli ddosa maruz kalacak bunlar ve bunlar gibi ibnelerYerli hosting firmalarinin cogu COP malesef.
değerli yorumun için teşekkür e
kalide otamatik kurulu geldi biraz cahilim çok özür dilerim nereye kayıt ettiğini nasıl bulabilirim..sql dosyasımı eyer .sql ise boyutu kaç ve nereye yüklüyorsun bunu
Hocam linux kullanıyorum onda hızlandırma yapamam mıgenellikle sunucu ağırlığından kaynaklıdır bilgisayar ise nvm2 ssd disk kullanırsan ve internet hızın iyiyse hızlı yüklenir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
sistem özellikleri nedirHocam linux kullanıyorum onda hızlandırma yapamam mı
hocam 3050ti monster i5sistem özellikleri nedir
Aktiflik
Seviye
Deneyim
monster bilgisayarları sıkıntılı hocam ama genede komple bir format at kali yi tekrardan kur düzelmedi lazım net yavaşsa onuda bir resetlehocam 3050ti monster i5
monster bilgisayarları sıkıntılı hocam ama genede komple bir format at kali yi tekrardan kur düzelmedi lazım net yavaşsa onuda bir resh
hocam bu sitede özelden sorular sorulmuyor mu kafamda bir sürü soru vardamonster bilgisayarları sıkıntılı hocam ama genede komple bir format at kali yi tekrardan kur düzelmedi lazım net yavaşsa onuda bir resetle
bilginiz dahilinde bana yardımcı olur musunuzmonster bilgisayarları sıkıntılı hocam ama genede komple bir format at kali yi tekrardan kur düzelmedi lazım net yavaşsa onuda bir resetle
hocam öncelikle Kali Linuxta SQL gibi atack yapabileceğim ve database görebileceğim benzeri var mı ?monster bilgisayarları sıkıntılı hocam ama genede komple bir format at kali yi tekrardan kur düzelmedi lazım net yavaşsa onuda bir resetle
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Python araştır bakhocam öncelikle Kali Linuxta SQL gibi atack yapabileceğim ve database görebileceğim benzeri var mı ?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bide sürümleri dene bir sürü sürümü varhocam öncelikle Kali Linuxta SQL gibi atack yapabileceğim ve database görebileceğim benzeri var mı ?
hocam sql sürümleri mibide sürümleri dene bir sürü sürümü var