Hoşgeldin Misafir

Kandırma Ve İnandırma

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sa beyler

Öncelik ile iş güçten konu yazamıyordum özgün içeriklere kaldığım yerden devam ediyorum

şunu bilmemiz gerek Kandırmak ve İnandırmak Aynı Şey değildir

mark_twain_insanlari_aldatmak_kandirmak2.jpg

Bilgi En Büyük Güçtür

kandırmanın en basit yolu açıkçası Beğenmediğimiz birşeyi Beğendim demek gibidir

karşımızdaki kişi istemsizce buna inanır

En zor yolu ise kandırarak para kazanmaktır

Şimdi bunu size bir senaryo yolu ile anlatmak istiyorum

Biz burda beyin olalım ve bir piyonumuz olsun yani kulanıcağımız bir kız ama bu kız alımlı ve guzel giyimli

1c5e017805d7889f280cad848de0f07a.gif

yukarda olan hanım kızımız gibi olmalı açıkçası kurban baktığında o sexin ateşini içinde hissetmeli ve koku çok onemli sert bir koku örnek olarak willdernes diyebilirim ve bizim bir urunumuz var bunu pazarlıycaz bu ürün su filtresi olsun ve filitre nin içinde bir düzenek olsun duzeneğin içini hayal edelim

Düzenek

tr_inline_fuel2.jpg

bunun gibi küçük bir düzenek olucak
İçinde

DZ_b31cW0AAbGTs.jpg

Rezidans olucak ama 2 boru boş olmak zorunda

2hx680n.jpg

mavi damla olsun akvaryum için kulnnılan damla biz buna su solisyonu diyeceğiz

ve kahve

şimdi 1 boru ısı için diğer boru mavi su için diğeri ise kahve için

sistem suyu ısıtırken bir yandan mavi solısyon suyun içine giricek belli bir ısıdan sonra sıcaklık kahveyi etkiliycek ve su çok pis gözükücek ve kızımız diyecek ki işte çeşmeden böyle bir su içiyorsunuz peki neden su böyle oldu bu sefer kimyadan dem vurulucak

kişi istemsizce buna inanıcak psikolojik olarak yönlendirilmiş olucak bu sayede urun müşteriyi kandırarak satılmış olucak

bu kandırma için oluşturulan bir senaryoydu denemeyin deneyecek arkadaşlar dan meshul değiliz

Burda çıkarılması gerken sonuç ibret almaktır ve hilekarlara inanmayın

peki ne gibi önlemler almalıyız ? kandırılmamak için temel şeyler vardır

firmalar da güzel hatunlar olur sesleri güzel olur herşeyiyle çeker içine ki bizim toplumumuzda herkes iyi bilir cinsellik için

yapılmayacak şey yoktur :D neyse bu sayede karşı taraf bunu tavlamak için herşeye okeyder

Moderatör tarafında düzenlendi: