Sa beyler
Öncelik ile iş güçten konu yazamıyordum özgün içeriklere kaldığım yerden devam ediyorum
şunu bilmemiz gerek Kandırmak ve İnandırmak Aynı Şey değildir
Bilgi En Büyük Güçtür
kandırmanın en basit yolu açıkçası Beğenmediğimiz birşeyi Beğendim demek gibidir
karşımızdaki kişi istemsizce buna inanır
En zor yolu ise kandırarak para kazanmaktır
Şimdi bunu size bir senaryo yolu ile anlatmak istiyorum
Biz burda beyin olalım ve bir piyonumuz olsun yani kulanıcağımız bir kız ama bu kız alımlı ve guzel giyimli
yukarda olan hanım kızımız gibi olmalı açıkçası kurban baktığında o sexin ateşini içinde hissetmeli ve koku çok onemli sert bir koku örnek olarak willdernes diyebilirim ve bizim bir urunumuz var bunu pazarlıycaz bu ürün su filtresi olsun ve filitre nin içinde bir düzenek olsun duzeneğin içini hayal edelim
Düzenek
bunun gibi küçük bir düzenek olucak
İçinde
Rezidans olucak ama 2 boru boş olmak zorunda
mavi damla olsun akvaryum için kulnnılan damla biz buna su solisyonu diyeceğiz
ve kahve
şimdi 1 boru ısı için diğer boru mavi su için diğeri ise kahve için
sistem suyu ısıtırken bir yandan mavi solısyon suyun içine giricek belli bir ısıdan sonra sıcaklık kahveyi etkiliycek ve su çok pis gözükücek ve kızımız diyecek ki işte çeşmeden böyle bir su içiyorsunuz peki neden su böyle oldu bu sefer kimyadan dem vurulucak
kişi istemsizce buna inanıcak psikolojik olarak yönlendirilmiş olucak bu sayede urun müşteriyi kandırarak satılmış olucak
bu kandırma için oluşturulan bir senaryoydu denemeyin deneyecek arkadaşlar dan meshul değiliz
Burda çıkarılması gerken sonuç ibret almaktır ve hilekarlara inanmayın
peki ne gibi önlemler almalıyız ? kandırılmamak için temel şeyler vardır
firmalar da güzel hatunlar olur sesleri güzel olur herşeyiyle çeker içine ki bizim toplumumuzda herkes iyi bilir cinsellik için
yapılmayacak şey yoktur
neyse bu sayede karşı taraf bunu tavlamak için herşeye okeyder
Öncelik ile iş güçten konu yazamıyordum özgün içeriklere kaldığım yerden devam ediyorum
şunu bilmemiz gerek Kandırmak ve İnandırmak Aynı Şey değildir
Bilgi En Büyük Güçtür
kandırmanın en basit yolu açıkçası Beğenmediğimiz birşeyi Beğendim demek gibidir
karşımızdaki kişi istemsizce buna inanır
En zor yolu ise kandırarak para kazanmaktır
Şimdi bunu size bir senaryo yolu ile anlatmak istiyorum
Biz burda beyin olalım ve bir piyonumuz olsun yani kulanıcağımız bir kız ama bu kız alımlı ve guzel giyimli
yukarda olan hanım kızımız gibi olmalı açıkçası kurban baktığında o sexin ateşini içinde hissetmeli ve koku çok onemli sert bir koku örnek olarak willdernes diyebilirim ve bizim bir urunumuz var bunu pazarlıycaz bu ürün su filtresi olsun ve filitre nin içinde bir düzenek olsun duzeneğin içini hayal edelim
Düzenek
bunun gibi küçük bir düzenek olucak
İçinde
Rezidans olucak ama 2 boru boş olmak zorunda
mavi damla olsun akvaryum için kulnnılan damla biz buna su solisyonu diyeceğiz
ve kahve
şimdi 1 boru ısı için diğer boru mavi su için diğeri ise kahve için
sistem suyu ısıtırken bir yandan mavi solısyon suyun içine giricek belli bir ısıdan sonra sıcaklık kahveyi etkiliycek ve su çok pis gözükücek ve kızımız diyecek ki işte çeşmeden böyle bir su içiyorsunuz peki neden su böyle oldu bu sefer kimyadan dem vurulucak
kişi istemsizce buna inanıcak psikolojik olarak yönlendirilmiş olucak bu sayede urun müşteriyi kandırarak satılmış olucak
bu kandırma için oluşturulan bir senaryoydu denemeyin deneyecek arkadaşlar dan meshul değiliz
Burda çıkarılması gerken sonuç ibret almaktır ve hilekarlara inanmayın
peki ne gibi önlemler almalıyız ? kandırılmamak için temel şeyler vardır
firmalar da güzel hatunlar olur sesleri güzel olur herşeyiyle çeker içine ki bizim toplumumuzda herkes iyi bilir cinsellik için
yapılmayacak şey yoktur
Moderatör tarafında düzenlendi: