Kanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
Lisans kodu : 5283
DEMO
DEMO
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
|
sağol hocamKanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
DEMO
![]()
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
lisans kodu gecersiz kurunca kabul etmıyor bilginizeKanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
DEMO
![]()
Çalışıyor dostum denendilisans kodu gecersiz kurunca kabul etmıyor bilginize
| um | Kontrol sağlanamadı, tekrar deneyiniz. |
|---|---|
| Kalan Destek Süresi | Hesaplanamadı! |
| Tema Versiyonunuz | 4.7 |
| Sipariş Numaranız | Sipariş numaranızı girmeniz gerekmekte. Örnek: 1923 Sipariş numaranızı buradan alın. |
Güncellemeleri paneliniz üzerinden yapmak için lütfen güncelleme anahtarınızı ekleyin.suan wordpress kurdum
um Kontrol sağlanamadı, tekrar deneyiniz. Kalan Destek Süresi Hesaplanamadı! Tema Versiyonunuz 4.7 Sipariş Numaranız
Sipariş numaranızı girmeniz gerekmekte.
Örnek: 1923
Sipariş numaranızı buradan alın.
herşey aktif şekilde kullanılıyor senin için sıfırdan kurup tekrar test ettim , bir sorun yok bir yerde yanlış yapıyorsun.Tema Sıkıntı yok sadece anahtarı kabıl etmıyor bilgiis vereyim demo aktarma ne baska sekıl kullanma yaptırıyor
Sıfırdan 3 server denedım aynı demo icerik aktarma ne güncelleme anahtarı hiçbirisi işlev gormuyor acık net daha polimik yapmayacam işe yarasa lisans anahtarı girilince güncelleme anahtarı vs girin demezherşey aktif şekilde kullanılıyor senin için sıfırdan kurup tekrar test ettim , bir sorun yok bir yerde yanlış yapıyorsun.
İndirip deneyeceğimKanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
DEMO
![]()
Kral at bana admin panel özelden kurayım 2 dakikada , polemiklik birşey yok ortada , çalışıyor kullanıyorum.Sıfırdan 3 server denedım aynı demo icerik aktarma ne güncelleme anahtarı hiçbirisi işlev gormuyor acık net daha polimik yapmayacam işe yarasa lisans anahtarı girilince güncelleme anahtarı vs girin demez
resım
teşekkürlerKanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
DEMO
![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
TeşekkürlerKanews Wordpress Haber Teması Güncel Sürümdür
DEMO