Hoşgeldin Misafir

Kapanan instagram hesabı açma çekilişi

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam arkadaşlar forumda ki bazı arkadaşların kapanan instagram hesaplarını çekiliş ile ücretsiz açacağım konuya teşekkür edip katılıyorum yazmanız yeterlidir.

Not: arkadaşlar Olan teknik sorunlardan dolayı yarı aşamada kalmıştı :D Bu gün için foruma özel bir kıyak yapayım dedim bu gün kapanan instagram hesaplarınızı www.instagram.com/darkwebilgiler/ Hesabıma dm atabilirsiniz Açabilidğim kadar hesaplarınızı açacağım herkese iyi forumlar. Bir not daha geçiyim Dm atarken Mesaj olarak yazın ths den geldim kapanan instagram hesabı + olarak da neden kapandığı hakkında bilgi yazınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Vay güzel etkinlik hepsini açabiliyo musun

Çoğunlukla açabiliyorum kanka senin hesap da kapalıysa katılabilirsin açarız hesap çekilişi yapayım diyorum ama site falan yok host domain falan lazım o da olsa düşen hesaplardan aylık 50k takipcili hesap çekilişi haftalık da 10k hesap çekilişi yapardım  :)

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hesapları açtırmak isteyen arkadaşlar wp dne msj atsın turkhacks den geldik yazsın ücretsiz bir şekilde bi kaç hesap açıcam bu gün wp den yazsın hesabı kapalı olan Not insta hesabına kayıtlı e posta ve kul adı da gerekli wp den ulaşmak için +1 (2542625189)

Deleted

31 Eki 2018
1,124 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Not: arkadaşlar Olan teknik sorunlardan dolayı yarı aşamada kalmıştı :D Bu gün için foruma özel bir kıyak yapayım dedim bu gün kapanan instagram hesaplarınızı www.instagram.com/darkwebilgiler/ Hesabıma dm atabilirsiniz Çekilişsiz direkt Açabilidğim kadar hesaplarınızı açacağım herkese iyi forumlar. Bir not daha geçiyim Dm atarken Mesaj olarak yazın ths den geldim kapanan instagram hesabı + olarak da neden kapandığı hakkında bilgi yazınız.