Hoşgeldin Misafir

kapanan ınstagram hesabının açılması

maxney

22 Haz 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar direkt olarak konuya girmek istiyorum mayıs ayında ınstagramdan hiçbir ihlalde bulunmadığım halde hesabımın askıya alındığını farkettim selfie ve kimlik atmama rağmen kişisel olan hesabımı kalıcı olarak kapatma kararı alındığını gördüm bunun hakkında detaylı bir bilgisi olan veya güncel olarak aktif ınstagram destek ekibi ile iletişime geçip hesabımın tekrardan incelenmesi için talep oluşturabileceğim bir yöntem veya method var mıdır forumda bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim herkese iyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kapanan Instagram hesabını tekrar açmak için, öncelikle Instagram destek sayfasına gidip hesabınızın neden kapandığını öğrenin. Ardından, itiraz formunu doldurarak hesabınızı yeniden aktifleştirmelerini talep edin. Sabırlı olun ve gerekli bilgileri doğru verdiğinizden emin olun.

maxney

22 Haz 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar eğer yüzünüz yok ise instagram hesabında selfie kimlik atmanız bir şeyi ifade etmiyor eğer profiliniz mevcut ise Fransa vpn ile gönderin
Yüzüm var fakat yine de red verdi 38 formuna ulaşmaya çalıştığımda ise ınstagram destek merkezine yönlendiriyor herhangi bir form dolduramıyorum bilginiz dahilinde ise bana yardımcı olur musunuz

alper.tc

8 Ocak 2021
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar direkt olarak konuya girmek istiyorum mayıs ayında ınstagramdan hiçbir ihlalde bulunmadığım halde hesabımın askıya alındığını farkettim selfie ve kimlik atmama rağmen kişisel olan hesabımı kalıcı olarak kapatma kararı alındığını gördüm bunun hakkında detaylı bir bilgisi olan veya güncel olarak aktif ınstagram destek ekibi ile iletişime geçip hesabımın tekrardan incelenmesi için talep oluşturabileceğim bir yöntem veya method var mıdır forumda bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim herkese iyi forumlar.
tesekkurler paylaşım için