Esselamün aleyküm bir kardeşimiz bana sordu kapatılan YouTube kanalını nasıl geri açabilirim diye bilgisi olan rica etsek yardımcı olabilir mi en azından yüklemiş olduğu canlı yayınları ve videoları geri almak istiyor bir yöntem var mı?
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam onu yapıyor zaten ancak direk kanalı kapatmışlar askıya almamışlaryoutube ile iletişime geçerek
Hocam şöyle aslında ortada hiç bir şey yok sadece dua paylaşımı yapmış ancak kudüsün fotoğrafını koymuş bundan dolayı kapatmışlar yani mevzu Gazze ancak herhangi bir ölüm yada +18 içerikli görüntü falan yok hakaret yok vsKapanlı kapatılma sebebi ney ?
Askıya alınsa ben geri açtırırdım ama kapatılmışsa büyük bir politika ihlali var demek.
Peki videoları alma şansımız yok mu hocam 30 gün içinde indirmeye müsade falan etmiyor mu?Politika ihlali var ise açmıyorlar hocam maalesef bilginiz olsun zaten 30 gün içerisinde de yüklediği içerikler siliniyor bildiğim kadarıyla. Bunun için mahkeme yolları vs var ama o da boşa kürek çekmek demek.
Evet malesef ama büyük ihtimalle şikayet filan almıştır video çokda ondan dolayı hesabi kapatmışlardır. Irkçılıkla filan suçlamışlardır.Hocam şöyle aslında ortada hiç bir şey yok sadece dua paylaşımı yapmış ancak kudüsün fotoğrafını koymuş bundan dolayı kapatmışlar yani mevzu Gazze ancak herhangi bir ölüm yada +18 içerikli görüntü falan yok hakaret yok vs
Hayır hesap kapandığı için zaten yuutube içeriklerine ulaşamaz bulamazda. Kapatılan hesap çok zor açılması. Kimse umursamaz. Askıya alınsa uyarı ihlal yese filan çözeriz ama kapatılana malesef elimden bişi gelmez.Peki videoları alma şansımız yok mu hocam 30 gün içinde indirmeye müsade falan etmiyor mu?
Bildiğim kadarıyla hayır hocam ama bir de isterseniz bunun için bir mail atıp iletişime geçin belki kolaylık sağlayabilirler ama eğer politika ihlallerini ciddi derecede aşan bir içerik ise hiç bir şekilde izin vermiyorlar diye biliyorum.Peki videoları alma şansımız yok mu hocam 30 gün içinde indirmeye müsade falan etmiyor mu?
Cenab-ı Allah razı olsun hocam tekrar mail atsın arkadaş yazık ya bir sürü videosu falan hepsi gittiEvet malesef ama büyük ihtimalle şikayet filan almıştır video çokda ondan dolayı hesabi kapatmışlardır. Irkçılıkla filan suçlamışlardır.
Hayır hesap kapandığı için zaten yuutube içeriklerine ulaşamaz bulamazda. Kapatılan hesap çok zor açılması. Kimse umursamaz. Askıya alınsa uyarı ihlal yese filan çözeriz ama kapatılana malesef elimden bişi gelmez.
EyvaAllah hocam Cenab-ı Allah razı olsun tekrar mail atsın arkadaş belki çözülürBildiğim kadarıyla hayır hocam ama bir de isterseniz bunun için bir mail atıp iletişime geçin belki kolaylık sağlayabilirler ama eğer politika ihlallerini ciddi derecede aşan bir içerik ise hiç bir şekilde izin vermiyorlar diye biliyorum.
Cümlemizden hocam.EyvaAllah hocam Cenab-ı Allah razı olsun tekrar mail atsın arkadaş belki çözülür
EyvaAllah hocam sana da hayırlı bereketli sahurlarCümlemizden hocam.
Hayırlı sahurlar.
Ah be ne yapalım canı sağolsun tek kızdığı şey bari gerçekten hani Hamas yada Gazze içerikli bir şey paylaşmış olsa bu uğurda gitse hiç sorun yoktu maalesef alakasız bir şekilde kapatıldı ona üzülüyorVideoları kurtaramazsınız malesef
Kendimize ait bir sistem kurmamız gerekirdi şimdiye kadar hep söyledik maalesef kimse oralı olmadı siyonistlerin elinde tüm sistemlerSiyonistler dunyayi yonetiyor maglesef..
Adamlarin elinde cok genis bir global istihbarat agi var, Meta(facebook,instagram vb.) onlara ait malum..Kendimize ait bir sistem kurmamız gerekirdi şimdiye kadar hep söyledik maalesef kimse oralı olmadı siyonistlerin elinde tüm sistemler
Maalesef hocam Rabbim bunların oyunlarını tuzaklarını başlarına çevirsin bunlara fırsat vermesin duadan başka bir şey gelmiyor elimizdenAdamlarin elinde cok genis bir global istihbarat agi var, Meta(facebook,instagram vb.) onlara ait malum..
Aktiflik
Seviye
Deneyim