|
Havale veya kart olacakPara mı ? Kart mı ?
özel mesaj iletinBanka kartı veya havale olacak
İşlemi gerçekleştirme izninin yok diyor?özel mesaj iletin
kontrol et dm kutunuİşlemi gerçekleştirme izninin yok diyor?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Senin için aklayabilirim getireceğin miktara göre %1 - %3 komisyon alırım transferdeki tüm masrafların bu komisyona dahilSelamun aleyküm, öncelikle Grupta yeniyim bu tür konular yasakmı bilmiyorum.
Yurtdışından yüklü para gelecek Bu parayı nasıl aklayabilirim?
hahahahah. ücretsiz içerikleri görmek için tonlarca mesajın var sen mi aklayacaksın 5 günlük üye güldürme beni.Senin için aklayabilirim getireceğin miktara göre %1 - %3 komisyon alırım transferdeki tüm masrafların bu komisyona dahil
Özelden yazarmisinSenin için aklayabilirim getireceğin miktara göre %1 - %3 komisyon alırım transferdeki tüm masrafların bu komisyona dahil
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
kara para aklıyorum kumarhane parası vesayre isteyene aklarım inanmayan varsa düşük meblada parayla deneyebilir bu ilk işim değilhahahahah. ücretsiz içerikleri görmek için tonlarca mesajın var sen mi aklayacaksın 5 günlük üye güldürme beni.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
%13 e tertemiz yaparım 4 parça şeklinde gönderirsin para eline geçtikçe kalan kısmı yollarsın. Özele GelSelamun aleyküm, öncelikle Grupta yeniyim bu tür konular yasakmı bilmiyorum.
Yurtdışından yüklü para gelecek Bu parayı nasıl aklayabilirim?
telegram verir misin%13 e tertemiz yaparım 4 parça şeklinde gönderirsin para eline geçtikçe kalan kısmı yollarsın. Özele Gel
telegram yazarmısın%15 ile eline nakit olarak sayarım
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Telegram: @dimendtradertelegram verir misin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hani reis mesaj gelmedi sendentelegram verir misin