Hoşgeldin Misafir

Karanlık Özgürlüktür | Hack Forum Sitelerinin Dünyası

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,888 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Karanlık özgürlüktür Ne demektir?

Karanlık özgürlüktür, internetin en gizemli köşelerinden birinde doğan bir kavramdır. Bu terim, internetin "karanlık ağları" veya "deep web" olarak bilinen, normal web tarayıcılarıyla ulaşılamayan bölgelerini ifade eder. Burada, insanlar özgürlüklerini ve anonimliklerini savunurlar. "Karanlık özgürlüktür," tam anlamıyla internetin karanlık sularına dalma isteğini simgeler.

Hack Forum Siteleri: Ne İşe Yararlar?

Hack forum siteleri, karanlık özgürlüğün bir parçası olarak kabul edilebilir. Bu siteler, çeşitli siber güvenlik konularını ve hackleme tekniklerini tartışan platformlar olarak hizmet verir. Ancak, bu platformların işlevleri sadece siber suçlarla sınırlı değildir. İşte hack forum sitelerinin bazı yaygın kullanım alanları:

• Eğitim ve Bilgi Paylaşımı: Hack forumları, siber güvenlikle ilgilenenler için kaynaklar ve eğitim sağlar. Kullanıcılar, siber güvenlik konusunda bilgi edinmek ve paylaşmak istedikleri bu platformlarda bir araya gelirler.
  • Güvenlik Açıklarının Bildirilmesi: Bu forumlar, siber güvenlik açıklarının bildirilmesi ve düzeltilmesi için bir araç olarak kullanılabilir. Bu, çevrimiçi güvenliğin iyileştirilmesine yardımcı olabilir.
  • Kara Hat Hackerlar İçin Pazar Yeri: Ne yazık ki, bazı hack forum siteleri kötü amaçlı yazılım ve hizmetlerin alım satımına da aracılık eder. Bu, siber suçlar için bir pazar oluşturabilir.
  • Hacktivist Faaliyetler: Bazı forumlar, hacktivist grupların politik veya ideolojik amaçlarla siber saldırılar düzenlediği bir platform olarak hizmet verir.

maheks

maheks

Biz yakarsak söndüremezler
Berlin
8 Eki 2022
1,888 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ellerine ve emeğine sağlık fakat bizim forumda ise azcık amacından sapmış galiba biraz din birazda siyaset azcıkta şeyh şıh karışmış
Son zamanlarda o şekilde artan konuların bizde farkındayız ve bunun ile ilgili sert yaptırımları bugün aldığımız bir karar ile uygulamaya başlayacağız. Bundan sonra o tarz konular görmeyeceksiniz forumda.

AFCA

AFCA

Bilen İzahını Yapar Bilmeyende Mizahını
USA Long Island
29 Eyl 2022
1,166 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sikayetin varsa konu acar yazarsin, herkese tek tek yazip fitne sacmazsin. Sapan birsey yok.
kesinlikle fitne fesatla işimiz olmaz hocam uygun kişilere uygun dille meramı anlattım gereken cevaplarıda aldım konuya vakıf değilsiniz sanırım sıkıntı yok
sagılarımla

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,877 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ellerine ve emeğine sağlık fakat bizim forumda ise azcık amacından sapmış galiba biraz din birazda siyaset azcıkta şeyh şıh karışmış
Geçen günde uyardım seni burası hack formu ancak İslami bölüm açıldı ve orada İslami konular paylaşılıyor ki dileyen gelip okuyabilir.

Şayet size birileri İslami foruma girip illa beğenin yada yorum yapın mı diyor? Varsa lütfen paylaşın şikayet edin gerekeni yapalım veya özelden size bir şeyler yazan mı var? Sizi islama zorlayan birileri mi var? Şeyh şıh diye tabir kullanmanız da ayrıca hoş değil herkesin fikrine saygı göstermek insani bir gerekliliktir nasıl ki farklı bir dine tabi olmayanı dışlamıyoruz sizde dine tabi olanları veya birilerini sevenleri ötekileştirmeyin. Bu forum çok kaliteli ve çok sağlam daha iyi olması içinde ne gerekiyorsa onu yapmaya gayret gösteriyoruz. Ancak sizin islam ile ilgili şahsi bir sorununuz var ise bu sizin sorununuz. Siyaset konusuna da gelince forumda yasaklandı kimse siyaset konuşmuyor konuşanı görürseniz uyarın gerekeni yapalım ayrıca