Hoşgeldin Misafir

Öneri Kaşif Rütbesi - Öneri

Forum hakkında öneriler

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,040 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
g79xb36.gif

İyi günler çok değerli Turkhacks ailesi.

Son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var sadece fikrimi söylemek amacım
maksadımı veya rütbemi aşan bir cümle kurarsam hepinizden özür dilerim.

7g9b413.png

oy243un.gif

Bu tip "Kuş olup uçan" hesaplar çok sık görmeye başladım, bunlar eski olduğu için örnek olarak atma ihtiyacı duydum
Kaşif rütbemiz yeni üyelerimizin aldığı ilk rütbe ismi gibi keşfetme yolunda ilk adımları...

Fakat keşfetme fırsatını suistimal eden çok fazla insan olduğunu düşünüyorum alabildiği bilgiyi alıp
sonra birdaha foruma asla girmiyor paylaştığımız emek dolu konuların konuların korunması hasebiyle nacizane önerim;

kf35310.gif

Kaşif rütbesinin warez temalara erişiminin kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum
en azından 10 yorum 2 konu açtıktan sonra (konuların 1 inde selam verse 1 inde faydalı içerik paylaşsa)
istediği bilgiye veya wareze erişebilirse en azından forumada katkısı olur bizde gördüğümüzde üzülmeyiz...

Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum teşekkür ederim okuduğunuz için...

g79xb36.gif

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
g79xb36.gif

İyi günler çok değerli Turkhacks ailesi.

Son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var sadece fikrimi söylemek amacım
maksadımı veya rütbemi aşan bir cümle kurarsam hepinizden özür dilerim.

7g9b413.png

oy243un.gif

Bu tip "Kuş olup uçan" hesaplar çok sık görmeye başladım, bunlar eski olduğu için örnek olarak atma ihtiyacı duydum
Kaşif rütbemiz yeni üyelerimizin aldığı ilk rütbe ismi gibi keşfetme yolunda ilk adımları...

Fakat keşfetme fırsatını suistimal eden çok fazla insan olduğunu düşünüyorum alabildiği bilgiyi alıp
sonra birdaha foruma asla girmiyor paylaştığımız emek dolu konuların konuların korunması hasebiyle nacizane önerim;

kf35310.gif

Kaşif rütbesinin warez temalara erişiminin kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum
en azından 10 yorum 2 konu açtıktan sonra (konuların 1 inde selam verse 1 inde faydalı içerik paylaşsa)
istediği bilgiye veya wareze erişebilirse en azından forumada katkısı olur bizde gördüğümüzde üzülmeyiz...

Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum teşekkür ederim okuduğunuz için...

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Kiosfer

6 May 2024
114 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba ben elimden geldiğince konuları inceliyorum, pek fazla bir faydalı olduğum söylenemez daha önceden elimde olan scriptlerden çok daha fazlası forumlarda mevcut o yüzden faydalı içerik palaşımım henüz olamadı araştırıp okuyorum diyorumki bunu forumda paylaşayım başkası benden önce paylaşmış oluyor :) fikriniz güzel ben destekliyorum haklısınız ama kaşif rütbesinin yükselmeside epeyce zor. bunun yerine bir alt rütbe eklenip dediğiniz gibi belirli basit görevlerden sonra kaşife geçse daha hoş olur bence ama yinede her karara saygı duyarım

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kuş olup uçmalarının sebebindeki en büyük etken konulara "tşk,eyv,ty,aaa,sss" vs gibi saçma sapan yorumlar bırakmalarından kaynaklı. Ben yeri geliyor düz teşekkürler yazmayı bile konuyu paylaşan arkadaşın emeğine saygısızlık olarak görüyorum bu hep böyleydi ha sadece tek bir teşekkürler yazıp geçtiğimiz zamanlarda olmuştur ama asla kısaltarak yada random mesajlar atarak konuyu ve forumu kirletmedik. Aynı yazılımları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp foruma koymaktansa konuya detaylı teşekkür yazarak indirdiği yazılımı test edip sonucunu veya tespit ettiği hatayı yazarak bile katkıda bulunabilirler. Ben bu forumda illa yazılım paylaşacaksın edeceksin diye bir olay görmedim yöneticiler zaten geriden her zaman takip ediyorlar ki bu da zaten forumun şu an temiz ve kaliteli bir şekilde hayatını sürdürüyor olmasından fark ediliyor. Yani yeni üye olan kardeşlerim abilerim bu şekilde konulara katkıda bulunarak vs emin olun sizde hem forumda bulunmaktan zevk alacaksınız hem de emeğinizin karşılığını alacaksınız. Burada kimseye hak edilmeyen bir şey verilmediğini ve kimseden hak ettiği bir şeyin alındığını görmedim ben. İyi forumlar herkese. :)

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,872 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@eisenheim hocamın söylediklerine imzamı atıyorum :) ve tabi ki @Kiosfer ve @BlackHat35 hocalarımın da

Ancak hepinizden ricamdır “tşk,sds,eyv” gibi yazanları rapor düğmesinden rapor ederseniz sorumlu hocalarımız gerekeni yapacaklardır. Çünkü tüm konuları takip etme imkanları olmayabilir. Fakat rütbe hususunda kaşif nefer rütbelerinde warez bölümüne giriş yasaklanmasının artı ve eksileri olduğundan şu anki sistem en makul olanı. Daha önce bu konuda görüşüldü yine en sağlıklısı bu olduğu sonucuna varıldı.

Sitemizde kirlilik olmasın gerisi çok önemli değil tüm kardeşlerimden ricamdır gördüğünüz uygunsuz mesajları rapor edin gereken yapılsın daha temiz olsun. Emekler zayii olmaz evelAllah herkese hakettiği verilir :)

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,434 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks'i bütün forumlardan ayıran özelliği, insana değer katmasından ziyade yeni kaşifleri keşfedip foruma hem katkı hem yükselmesini sağlamasıdır. Bütün forumları gezin illaki bi şey indireceğiniz zaman para ödeyin yada rütbenizi yükseltin gibi uyarı mesajları, mailleri alırsınız. İllaki burada da VIP (ücretli) hizmet bulunmakta bu sadece 2 yıldır hayatımızda ve bazı kesimin yoğurdu üfleyerek yedirttiği mevzudan kaynaklıdır. Burada bütün kapıları açtırmak çok kolay, siz bir adım atın yeter ki, Turkhacks 10 adım gelecektir. Bunu sürekli savunanlardanım ve hiç bir zaman verilen emeği zayi etmemiştir yönetim!. Naçizane fikrimdir. Ne kaaa ekmek O kaaa köfte anlayışını yıkan forumun adıdır Turkhacks.. Bu arada "haaa, huuu, yeeaaaaa" gibi forum başlığı altında sırf indirme linkini görmek için Maymunluk yapanları ihbar edin bu Amipler her kesime zarar verir zaten eyvallah!

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks'i bütün forumlardan ayıran özelliği, insana değer katmasından ziyade yeni kaşifleri keşfedip foruma hem katkı hem yükselmesini sağlamasıdır. Bütün forumları gezin illaki bi şey indireceğiniz zaman para ödeyin yada rütbenizi yükseltin gibi uyarı mesajları, mailleri alırsınız. İllaki burada da VIP (ücretli) hizmet bulunmakta bu sadece 2 yıldır hayatımızda ve bazı kesimin yoğurdu üfleyerek yedirttiği mevzudan kaynaklıdır. Burada bütün kapıları açtırmak çok kolay, siz bir adım atın yeter ki, Turkhacks 10 adım gelecektir. Bunu sürekli savunanlardanım ve hiç bir zaman verilen emeği zayi etmemiştir yönetim!. Naçizane fikrimdir. Ne kaaa ekmek O kaaa köfte anlayışını yıkan forumun adıdır Turkhacks.. Bu arada "haaa, huuu, yeeaaaaa" gibi forum başlığı altında sırf indirme linkini görmek için Maymunluk yapanları ihbar edin bu Amipler her kesime zarar verir zaten eyvallah!
En mantikli yorum senden gelmis agabey, imzami atarim.

Farkli bir rutbe gelmeyecek, fakat bir gun bakarsiniz uyelik kapali. Disarida kalanlar icin adam olmak o saatten sonra fayda etmez.