Hoşgeldin Misafir

Katı Filtrelere Son: Sansürsüz ve Serbest Kullanabileceğiniz 10 Yapay Zeka

prolegen121010.

2 Ağu 2026
83 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

@prolegen121010. HaberMatik V3.2 script istedim birde gerçek zamanlı sesli ve görüntülü sohbet scripti istedim yani speakychat oda sistemin saas script bana istediğin scripti leri söyle dediler söyledim bulacağız ucretsiz vereceğiz dediler söyledim sana bulup ucretsiz vereceğiz diyenlerden cevab bile gelmedi yazdım halde hiç biri cevab yazmadı yine yazan olmadı yani iki adet scripti istedim scripti istek bölümüne baksan görecen habermatik v3.2 script tam bir yıl oldu speakychat oda sistemin saas script bir kaç gün oldu scripti isteğinde bulundum omarım şimdi tam anlata bilmişimdir kafam okadar karışık ki kendimi bile ifade edemiyorum kusura bakma​

Reyis Senin İçin baktim 3-4 saattir bulamadim vala

gokkurthan

29 Tem 2026
56 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam TurkHacks ailesi,
Günlük işlerinizde, projelerinizde veya araştırmalarınızda standart yapay zeka modellerinin getirdiği katı filtrelerden ve kısıtlamalardan sıkıldıysanız, tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz, gizliliğe önem veren veya esnek altyapı sunan alternatif yapay zeka araçlarını bu konu altında derledim.
İstediğiniz aracı inceleyebilir, kendi cihazınızda veya tarayıcınız üzerinden test edebilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar!
Not: Listeyi ve tüm resmi indirme/erişim linklerini görebilmek için lütfen konuyu beğenip aşağıya yorum yapmayı unutmayın!

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teseküe ederim var ol

Yabancy

25 Ağu 2026
1 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selam TurkHacks ailesi,
Günlük işlerinizde, projelerinizde veya araştırmalarınızda standart yapay zeka modellerinin getirdiği katı filtrelerden ve kısıtlamalardan sıkıldıysanız, tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz, gizliliğe önem veren veya esnek altyapı sunan alternatif yapay zeka araçlarını bu konu altında derledim.
İstediğiniz aracı inceleyebilir, kendi cihazınızda veya tarayıcınız üzerinden test edebilirsiniz. Faydalı olması dileğiyle, iyi forumlar!
Not: Listeyi ve tüm resmi indirme/erişim linklerini görebilmek için lütfen konuyu beğenip aşağıya yorum yapmayı unutmayın!

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler