Hoşgeldin Misafir

kazandıro nedır kandırlabılır mı?

SANS

14 Eki 2020
265 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kolaların ve cipslerin yaptığı kampanyalar yıllardır biliniyor. Bu alanda hizmet veren birçok firma, yıllardır çeşitli kampanyalar ile satışlarını arttırıyor ve yeni ortaklıklar sunuyor. Cips paketlerinden çıkan hediye kuponlar. Kola kapaklarının altından çıkan bedava ürün kampanyaları derken artık bu alanda da yeni nesle uygun adımlar atılmaya başlandı. KazandıRio, kolalar ve cipslerden alıştığımız ürün kampanyalarının yeni dünyaya ayak uydurmuş olan hali.

Her alanda dijital dönüşüm yaşandı da bu alanda yaşanmaz mı? Bu yazımızda dijital dönüşüm örneklerinden biri olarak gösterebileceğimiz KazandıRio uygulamasını anlatacağız. Nedir, nasıl kullanılır ve ne kazandırır gibi bilgileri anlatmaya ve dönüşümü göstermiş olacağız.
    Uygulamanın kullanımı çok zor değil ama bilmenizin yarar sağlayacağı bazı noktalar var. Hem de bu şekilde uygulamayı nasıl kullanacağınızı da öğrenmiş olacaksınız.

Sistemin işleyişi basit. Kampanya kapsamında alacağınız cipsler ve kolalardan bir kod çıkacak. Eskiden tasoya benzer şekilde kuponlar çıkardı. Artık cipslerin iç kısmında şifrelerin yer aldığı bir kupon şeridi ve kola kapaklarının altında da şifreler yer alıyor.

Kampanya kapsamında satılan ürünlerin içerisinde yer alan bu şifreler işinize yarayacak olan şifreler. Uygulamayı indirip yüklüyorsunuz ve sonrasında çıkan bu şifreleri uygulamaya okutuyorsunuz.
Siz şifrenizi okuttuğunuz zaman, uygulama şifre kodunu alıyor ve karşılığında size bir ödül veriyor. Aldığını ödülü anında kullanabileceğiniz gibi bazı ödülleri ise doğrudan alamıyorsunuz.
benım hılem kazanınca kod verıyor onlardan fogtoraf cekıp cekıp markete gostermek yalanıda ya abı ben annem babam cok beklemıslerdı bunları alabılmek ıcın brıktırmısler bırkac tane bedava pepsı alabılırsınız:)
cok detaya gırdım bır yerden aldım :)
2.