Hoşgeldin Misafir

Kendi Mesleğini Kurabileceğin İş Fikirleri

Reisci

Reisci

Yerli Ve Milli Hacker
11 Mar 2020
6,569 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendi mesleğinizi kurup geliştirerek ileride büyük iş planları yapabilirsiniz hadi bunu nasıl yapabilceğinizi öğrenelim…

Kendi mesleğinizi kurmak için ilk gerekli olan özellik motivasyondur , kendi işinize odaklanın ve ilerdeki yaşantınızı potansiyel olarak daha hızlı bir şekilde üst seviyelere taşımanın gururunu ve heyecanını yaşayın

Sırada İş Fikirleri Var

1:Influencer Yönetimi

2:Kendi Web Sitenizi Kurmak

3:Sitelere SEO (Search Engine Optimization) luk Sağlamak

4:Freelancer Şirketi Kurmak

5:E-ticaret & Dropshiping İle Uğraşmak

6:Youtube Videosu Hazırlamak

7:Udemy Platformunda Öğretim Görevlisi Olmak

Nasıl Yapılır?​

1:Infuencer Yönetimi​

Ülkemizde bu iş çok nadir yapılmaktadır bu yüzden bu işi yaparak ön planlara çıkmak kolaydır. Peki bu işde yaılması gerek olan şeyler nelerdir? Youtube,Instagram,Twitter v.b. gibi sitelerde çalışan infuencerlar belli bir zamandan sonra reklam almaya başlarlar ve bunlarla uğraşmak istemezler işte burda iş size kalır reklam alanla reklam verenin arasındaki danışmanlığı siz yaparsınız.

2:Kendi Web Sitenizi Kurmak​

Bu sıralar insanlar kendi web sitelerini kuruyorlar ve geliştiriyorlar bu sayede sitelerini keşfetmek isteyen insanlar doğuyor sizde wordpress gibi sitelerden kendi web sitenizi kurabilirsiniz ama bu size maddi açıdan biraz para vermeniz gerektiğinide unutturmasın çok az miktarlarda para vererek kendi web sitenizi kurabilirsiniz.

3:Sitelere SEO (Search Engine Optimization) luk Sağlamak​

Belirili siteler bazenleri çok keşfedilmiyor ve google gibi tarayıcılarda öne çıkmıyor siz bu işi yaparak bu siteleri öne çıkartmakta yardımcı olabilirsiniz ve bunun içinde wordpress gibi sitelerden yardım almanız gerekir ama dikkat edin işinizi detaylı bir şekilde yapıp site sahibine sunmanız gerekli.

4:Freelancer Şirketi Kurmak​

Günümüzde insanlar internette bir çok işi yapmak için yardım alırlar ve bu yardımlara koşan kişilerde freelancerlardır bu kişilerin herhangi bir patronu yoktur herşeyi kendileri yönetirler fiver , bionluk gibi uygulamalarda bu işi yapıp para kazanabilirsiniz örnek olarak birine logo tasarlamak , web tasarlamak , photoshop yapmak , çeviri yapmak v.b. işler yapabilirsiniz.

5:E-ticaret & Dropshiping İle Uğraşmak​

Eğer biriktirdiğiniz bir paranız varsa intarnet üzerinden E-ticaret veya Dropshiping yapabilirsiniz ebay , amazon v.b. sitelerde aldığınız eşyaları satabiliriniz ama bunun için elinizde büyük bir paranızın olması gerekir fakat dropshiping için herhangi bir paraya ihtiyacınız yok bu işi daha detaylı öğrenmek isterseniz linke tıklayarak video bağlantısına ulaşın.

6:Youtube Videosu Çekmek​

Bu işi yapmanız için güzel bir içerik planı yapmalısınız ve sonrasında orta düzeyde ekipmanlarınız olması gerekir ayrıca insanların hoşuna gidecek bir kanal kurmanızı tavsiye ederim ve videonuzu atarken youtube platformunda sizi öne çıkaracak etiketler kullanmanızı tavsiye ederim.

7:Udemy Platformunda Öğretim Görevlisi Olmak​

Udemy içinde eğitim videoları bulunan bir sitedir ve bu eğitimlerin bazılarında udemy size seltifika verir sizde bildiğiniz bir konu üzerinde bu sitede eğitim verebilirsiniz yapmanız gereken sadece bir oturum açmak sonrasında ise eğitimin içeriği , dili , seviyesi ve fiyatını düzenlemek olucaktır.